Netflix prezintă trailer-ul serialului Sky Rojo

Totul începe cu o canapea roșie de piele...

0
929

Coral (Verónica Sánchez) evadează din clubul Las Novias alături de Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado). Împreună, își vor căuta libertatea, fiind urmărite de Moisés (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer), complicii lui of Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul și proprietarul clubului.

Cele trei femei pornesc într-o cursă disperată în care se vor confrunta cu pericole de toate felurile și în care singurul scop este să rămână în viață și să-și obțină libertatea. Totul este posibil atunci când viitorul nu reprezintă altceva decât încercarea de a rămâne în viață pentru următoarele cinci minute. Și există o singură modalitate prin care ele să se asigure că această realitate nu le zdrobește: cu determinare, atenție și umor.

Umor negru, o porție sănătoasă de acțiune și adrenalină pură: aceasta este promisiunea Sky Rojo, noua serie pe care Netflix o va lansa la nivel mondial pe 19 martie, al cărei trailer a fost dezvăluit astăzi. Sky Rojo este confirmat pentru două sezoane, iar primul constă în opt episoade de 25 de minute. Această serie dramatică oferă un format cu adevărat unic și un amestec inovator de genuri: creatorii săi, Álex Pina și Esther Martínez Lobato (Money Heist) l-au numit „Latin pulp”.

Sky Rojo va fi lansat la nivel mondial pe 19 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.