Pacific Rim 2 va arăta cu totul altfel decât predecesorul, când va intra în cinematografe, în 2018. Chiar și-așa primul film din franciză a adus destui bani, la nivel mondial, astfel garantând un nou capitol.

Nu putem spune că Pacific Rim ar putea deveni la fel ca franciza Transformers, nici în fața dar nici în spatele camerei. Guillerme del Toro a dat frâiele noului film regizorului Steven S. DeKnight, cunoscut pentru seriale ca Smallville sau Daredevil, și se pare că își cunoaște meseria bine. A reușit să definitivească ceea ce e mai important, casting-ul filmului, cu o nouă echipă de actori. Printre ei se află și tânărul Levi Meaden.

Primul nume asigurat este John Boyega, senzația momentului, datorită rolului jucat în ultima parte din seria cult Star Wars. Rolul pe care-l va avea în capitolul doi este lui Stacker Pentecost, caracter interpretat în primul film de Idris Elba.

Al doilea nume certificat pentru Pacific Rim: Maelstrom este Scott Eastwood. Deocamdată nu avem mai multe informații dar că va juca în film este un lucru cert. Din informațiile pe care le avem se pare că filmul nu se rezumă doar la actori consacrați, ci și la nume mai puțin cunoscute, sau cunoscute din seriale TV. Dar despre asta vorbim altădată. Oricum, din ce știm până acum, este clar că acest al doilea film va fi, cel puțin, la fel de bun ca primul, poate și mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.