Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa – a inaugurat un nou multiplex al companiei, localizat în Shopping City Piatra Neamţ. Inaugurarea cinematografului din Piatra Neamţ reprezintă ultima lansare a companiei de anul acesta, după alte două deschideri de succes care au marcat trei premiere importante din România: al 2-lea IMAX, al 3-lea 4DX din cele doar 300 din întreaga lume, precum şi noul concept VIP Cinema Ultra All Inclusive. Astfel, Cinema City încheie un nou an cu lansări record şi o investiţie cumulată în valoare totală de 21 de milioane de dolari, acoperite de companie împreună cu dezvoltatorii centrelor comerciale.

 Cinema City numără acum 24 de locaţii în România, odată cu cele trei noi deschideri din 2016: Shopping City Timişoara (unic în Europa Centrală şi de Est şi unul dintre puţinele din lume ce reuneşte sub acelaşi acoperiş cele mai inovatoare şi impresionante tehnologii cinematografice actuale: IMAX şi 4DX) şi ParkLake Bucureşti (care include noul concept VIP Cinema Ultra All Inclusive, o adevărată experienţă cinematografică gourmet) şi Shopping City Piatra Neamţ.

 „Ne-am dorit ca locuitorii din Neamţ să se bucure din plin de cele mai noi şi aşteptate filme cu ajutorul tehnologiei Cinema City, care transformă orice vizionare de film într-o experienţă de neuitat. Pentru noi este esenţial ca Piatra Neamţ să fie în rândul metropolelor europene din punctul de vedere al premierelor de film, precum şi al celor mai noi trenduri cinematografice. În reţeaua Cinema City nu există graniţe, fiecare multiplex din lanţul nostru fiind un punct important pe harta cinema-urilor şi premierelor din Europa”,

a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Astfel, Cinema City a continuat şi anul acesta să aCinema City Româniarienţa cinematografică mai aproape de români, noul cinematograf din Piatra Neamţ reprezentând încă o promisiune ţinută. Noua locaţie Cinema City are 6 săli complet digitalizate 2D şi 3D, şi un total de 992 de locuri. În noul multiplex, locuitorii din Neamţ se vor putea bucura acum de cele mai spectaculoase producţii cinematografice, pe care le vor putea urmări în acelaşi timp cu cinefilii din alte colţuri ale lumii, odată cu lansarea lor internaţională. Şi pentru că fiecare cinefil este important pentru Cinema City, filmele vor rula indiferent de numărul de spectatori din sală, chiar şi pentru o singură persoană.

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.