Ascultă acest articol


East European Comic Con se anunță a fi unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru iubitorii de gaming, găzduind finala Europei de sud-est ESL SEE, în care se vor întrece gameri din nu mai puțin de 15 țări și având pregatită și o zonă de entertainment în care participanții se pot juca și pot testa numeroase jocuri video.

Astfel, Ionuț “Amorsa” Chepeneag, reprezentant al echipei Riot Games – compania care a creat unul dintre cele mai populare jocuri video din lume, League of Legends – vine la East European Comic Con special pentru a se întâlni cu fanii jocului. Ionuț vine pregatit și cu numeroase surprize pentru public, urmând să fie prezent atât în zona de competiție, cât și în zona de relaxare.

East European Comic Con se desfășoară în perioada 8-10 mai la Romexpo și va oferi cadrul ideal pentru interacțiunea dintre fani și actori de la Hollywood, cosplayeri internaționali, artiști grafici sau celebrități din mediul online.

Astfel, în perioada 8-10 mai ai șansa să îi cunoști pe Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Stapanul Inelelor), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) sau Dan Starkey (Strax din Dr. Who).  Totodată, publicul va putea afla secretele din spatele canalului Vsauce chiar de la creatorul sau, Michael Stevens, care va susține un panel special.

În plus, nicio celebritate online din România nu va lipsi: Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net și Bobospider.

Lor li se alatură artiștii Skies of Fire, Marco Santucci, Bobmeatbag și Sycra, iar un “oaspete” aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial Game Of Thrones, adus special la noi în țară de către HBO Romania.

Totodata, ESL SEE nu este singura competiție de anvergură găzduită de Comic Con întrucât cosplayeri din 4 țări se vor întrece în cadrul selecțiilor naționale a Cosplay World Masters, scopul fiind calificarea în finala mare din Portugalia.

Programul detaliat poate fi consultat la adresa www.comic-con.ro. Abonamentele pot fi achiziționate din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 69 de lei, iar in ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.