Urmăriți Live From The Red Carpet: The 2017 Academy Awards pe 26 februarie, la E!

0
961
Ascultă acest articol

Se apropie seara cea mare: evenimentul de decernare a Premiilor Oscar! Cea de a 89-a ediție a ceremoniei de înmânare a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc duminică, 26 februarie, la Los Angeles.

În noaptea de duminică spre luni, la 00:30, vedetele E! Ryan Seacrest și Giuliana Rancic vor fi prezenți pe covorul roșu al premiilor Oscar, în emisiunea Live From The Red Carpet: The 2017 Academy Awards, pentru a le ura bun venit celor mai cunoscute nume din cinematografie și televiziune la acest important eveniment al anului.

Miercuri, 1 martie, la 22:00, în cadrul emisiunii Fashion Police: The 2017 Academy Awards, Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski și invitații lor revin, pentru a-și exprima părerile despre ținutele alese de vedete la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film din 2017. Este cea mai strălucitoare noapte de la Hollywood și ceea ce îmbracă starurile este la fel de important precum cucerirea Oscarului! De aceea, emisiunea Fashion Police este atentă la toate detaliile și e gata să le împărtășească publicului: ce vedetă va străluci pe covorul roșu și cine va fi judecat drept un eșec vestimentar al serii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.