Regizorul Călin Peter Netzer, împreună cu actorii Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu şi o parte din echipa de realizatori a filmului „Ana, mon amour” vor întâmpina publicul românesc în cadrul galelor speciale din avanpremieră organizate în mai multe oraşe din ţară, începând cu 1 martie.

Prima întâlnire cu echipa filmului va avea loc chiar de 1 martie la Cluj, în cadrul Cinema City din Iulius Mall, de la ora 21:30, unde Călin Peter Netzer, Mircea Postelnicu, Ionuţ Caras şi producătorul Oana Iancu vor semna autografe şi vor face poze cu toţi cei prezenţi. În acelaşi timp, Diana Cavallioti, alături de co-scenariştii Iulia Lumânare şi Cezar Paul Bădescu îi vor aştepta pe cinefilii din Piteşti, la Cinema Trivale, înainte de spectacolul de avanpremieră de la ora 21:40.

Joi, 2 martie, regizorul, producătorul şi actorul Mircea Postelnicu vor face cunoştinţă cu publicul din Timişoara, la Cinema City Iulius, de la ora 20:50, iar Dana Bunescu câştigătoarea „Ursului de Argint” pentru montaj la Berlinale 2017 şi Cezar Paul Bădescu vor întâmpina spectatorii de la Cinema City VIVO! din Constanţa, începând cu ora 20:00.

Ieşenii se vor întâlni cu regizorul filmului şi actorul Igor Caras Romanov pe 9 martie, de la ora 19:30 în cinematograful Cinema City Iulius, în timp ce Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu îi vor saluta pe cinefilii din Piatra Neamţ, pe 5 martie, la cinematograful Dacia, începând cu ora 17:30.

O producţie Parada Film, „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste şi dependenţă, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma (Mircea Postelnicu) şi Ana (Diana Cavallioti) se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Distribuit de Freeman Entertainment şi bazat pe romanul „Luminiţa, mon amour” de Cezar Paul Bădescu, filmul „Ana, mon amour” este cea mai recentă producţie semnată de Călin Peter Netzer care ajunge în premieră în cinematografele din toată ţara din 3 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.