Trei prieteni londonezi, tineri pungași la început de „carieră”, dau lovitura vieții lor când jefuiesc o dubă plină de aur. Inspirat de filmul hit al anilor 2000 – Snatch – Unde dai și unde crapă aduce un suflu nou poveștii. Fețe tinere, dar cunoscute. Unde i-am mai văzut pe protagoniști aflați din rândurile de mai jos.

1. Rupert Grint – Charlie Cavendish-Scott

Rupert Grint – aka “roșcatul” din Harry Potter – a devenit cunoscut pentru milioane de cinefili din întreaga lume odată cu debutul său actoricesc, de la vârsta de 11 ani. Personajul Ron Weasley din Harry Potter și piatra filosofală, primul din cele opt titluri ecranizate ale celebrelor cărți scrise de J.K. Rowling, i-a adus lui Rupert două premii: International Press Academy’s Satellite Special Achievement Award for Outstanding New Talent, și Young Artist Award for Most Promising Young Newcomer. De asemenea, următoarele interpretări ale aceluiași rol din continuarea poveștii i-au adus multe aprecieri din partea criticilor de film. Între filmările pentru celebra serie, Rupert a fost implicat într-o mulțime de proiecte cinematografice, dintre care: tragi-comedia DRIVING LESSONS (2006), thriller-ul dramatic CHERRYBOMB (2009); comedia WILD TARGET (2010); drama istorică  INTO THE WHITE (2012); filmul animat POSTMAN PAT: THE MOVIE (2015); și comedia MOONWALKERS (2015). Alte prezențe notabile includ THUNDERPANTS (2002), documentarul BBC HAPPY BIRTHDAY, PETER PAN (2005), CBGB (2013) și CHARLIE COUNTRYMAN (2013).

Rupert filmează momentan pentru comedia neagră „Sick Note” a lui SKy Atlantics, alături de Nick Frost.

2. Luke Pasqualino – Albert Hill

Actor londonez, cu origini italiene, Luke Pasqualino este cunoscut mai ales din rolul lui D’Artagnan din producția BBC, “The Musketeers”. În 2015, Pasqualino a câștigat Breakthrough Award la South Bank Sky Arts Awards, ce recunoaște realizările britanicilor din domeniul artelor.

Pasqualino a intrat în atenția publicului în sezoanele 2009-2010 ale serialului “Skins”, producție câștigătoare BAFTA. A apărut apoi în două sezoane din “The Borgias”, alături de Jeremy Irons și, recent, în drama BBC One, “Our Girl”. De asemenea, a mai avut prezențe în filmul pentru televiziune Syfy BATTLESTAR GALACTICA: BLOOD & CHROME sau în filmele din cinematografe: sci-fi-ul SNOWPIERCER; horror-ul  supernatural THE APPARITION; comedia horror LOVE BITES. În 2017 îl putem revedea în drama istorică SOLAR ECLIPSE: DEPTH OF DARKNESS și în filmul horror/ comedie SMARTASS.

3. Lucien Laviscount – Billy Ayres

Cu un talent promițător, din ce în ce mai vizibil atât în producții americane, cât și britanice, Lucien Laviscount este pasionat în egală măsură de comedii și drame. Îl puteți urmări în thriller-ul de pe marile ecrane THE BYE BYE MAN, iar recent a finalizat producția pentru COCO, semnată de regizorul/ muzicianul The RZA.

Laviscount a fost cel mai adesea văzut în primul sezon al comediei-horror FOX “Scream Queens,”  semnată Ryan Murphy, Brad Falchuk și Ian Brennan. Alte apariții includ drama ABC/Amazon Studios Civil War POINT OF HONOR; filmul britanic independent HONEYTRAP și comedia britanică BETWEEN TWO WORLDS.

Născut și crescut în Londra, Laviscount a început să joace în filme de la 10 ani. A apărut în “Grange Hill”, “Episodes,” “Skins,” și “Waterloo Road,” precum și în “Coronation Street”, cel mai longeviv serial soap opera britanic.

4. Ed Westiwick – Sonny Castillo

Ed Westwick a urmat cursurile National Youth Theatre din Londra și a debutat în drama lui Anthony Minghella, din 2006 – BREAKING AND ENTERING. În anul următor, Westwick a devenit unul dintre star-urile hit-ului “Gossip Girl” și a rămas în producție până la final, timp de șase ani.

Cele mai recente apariții ale lui Westwick includ roluri în thriller-ul BILLIONAIRE RANSOM și drama BONE IN THE THROAT, filmul lui Alfonso Cuarón CHILDREN OF MEN sau producția lui Clint Eastwood J. EDGAR. Următorul său film este thriller-ul THE CRASH.

5. Dougray Scott – Vic Hill

Dougray Scout s-a pregătit pentru actorie la Welsh College of Music and Drama, unde a fost remarcat printre cei mai promițători studenți de la teatru. Și-a creat un portofoliu divers care include atât filme independente, cât și filme de studio sau producții britanice și americane pentru TV.

Dougray a apărut în peste 35 de filme și a colaborat cu cei mai renumiți regizori de film din industrie incluzându-i pe John Woo, Michael Apted, Walter Salles și Simon Curtis. Cariera sa „a decolat” odată cu jocul actoricesc din faimosul TWIN TOWN. Alte filme, succese de box office, au numărat: EVER AFTER, DEEP IMPACT și MISSION: IMPOSSIBLE 2. A mai avut apariții în ENIGMA, RIPLEY’S GAME, DARK WATER, HIT MAN, NEW TOWN KILLERS, MY WEEK WITH MARILYN sau UNITED.  Poate fi urmărit în drama muzicală LONDON TOWN și thriller-ul de acțiune THE LAST PASSENGER.

Despre Unde dai și unde crapă/ Snatch (serialul)

Serialul Unde dai și unde crapă este inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, ce spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. De-acum încolo, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac lege. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi ring și infractori locali periculoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.