Un jaf armat, mult aur, meciuri de box aranjate, trei băieți londonezi țiplă sunt câteva dintre ingredientele noului serial ce începe diseară pe AXN. Unde dai și unde crapă (Snatch), inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Ritchie, promite multă acțiune, dar și umor negru britanic. Dacă mai aveai nevoie de un motiv în plus să urmărești premiera, îți dăm noi mai multe:

  1. Filmul original din care serialul se inspiră – snatch., regizat de Guy Ritchie – a devenit un fenomen în sine, cu replici de ținut minte pe de rost, personaje iconice și poveste tragi-comică. Mai mult decât istoria unui jaf de diamante, filmul cu Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford sau Dennis Farina și regizat de Guy Ritchie, a fost un succes atât de box office, cu încasări de peste 83 milioane de dolari, cât și în ochii criticilor.
  2. Muzica joacă un rol major în producțiile lui Guy Ritchie (remember RocknRolla?), așa că era de așteptat ca și producătorii remake-ului să dea importanță acestui aspect. Artiști noi, proaspăt descoperiți, țin coloana sonoră fresh & funky. Puteți asculta coloana sonoră a serialului aici.
  3. Costumele sunt un exercițiu de eleganță masculină: de la stilul impecabil al lui Alber Hill (Luke Pasqualino), la influența artistocrată a lui Charlie Cavendish-Scott (Rupert Grint), până la stilul relaxat adoptat de Billy Ayres (Lucien Laviscount). O costumație aparte regăsim la Sonny Castillo (Ed Westwick), specială prin… excentritatea sa.
  4. Lucien Laviscount sau boxerul Billy Fucking Ayers din serial sau Mr. Abs, mai pe scurt. În vârstă de 24 de ani, Lucien este în plină ascensiune la Hollywood. Zilele acestea îl puteți vedea și la cinematograf în The Bye Bye Man.
  5. Amintiri din tinerețe. Skins, Gossip Girl, Harry Potter. Ce au cele trei titluri în comun? În afară de faptul că le urmăream cu sufletul la gură acum 5-10 ani, ne-au dat cei câțiva dintre actorii principali: Skins – Luke Pasqualino și Lucien Laviscount, Gossip Girl – Ed Westwick, Harry Potter – Rupert Grint.
  6. Influențe regale. În pregătirea pentru rol, Rupert Grint spune că l-a studiat pe Prințul Harry. “A durat puțin până să îi creez personajului o identitate. Charlie are ceva din Prințul Harry, cu siguranță, ceva regal, ceva care aduce a lene. Charlie se trage și el dintr-o familie înaltă, chia r dacă falită.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.