Bucharest Shortcut Cinefest este o competiție internațională de film independent, desfășurată lunar, ce își propune să facă cunoscute cele mai bune proiecte cinematografice din circuitul online. Reunind filme ale regizorilor din întreaga lume, debutanți sau chiar profesioniști, festivalul promovează filmul scurt în formele sale diverse, mizând pe creativitate și implicit pe promovarea celor mai inovative limbaje cinematografice.

Luna aceasta, Bucharest ShortCut Cinefest ajunge la ediția cu numărul XI și invită iubitorii de film să urmărească 10 scurtmetraje demne de ținut minte, din categorii precum: ficțiune, student film, documentar și film experimental. Lăsăm filmele din întreaga lume să își spună poveștile duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, la Unteatru.  Îți propunem deci un maraton de film sinonim cu o minunată călătorie (cinematică). Așa că fă-ți bagajul și … come along for a journey!

Evenimentul va beneficia totodată și de proiecții speciale în parteneriat cu Feel The Reel – International Film Festival din Glasgow, United Kingdom și cu London Golden Scout International Film Festival.

Accesul la eveniment este gratuit.
Filmele beneficiază exclusiv de subtitare în limba engleză.

Programul complet al evenimentului și mai multe detalii pe www.bscfest.com sau pe pagina de Facebook a festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.