Doar la Megamax  au fost şi sunt prezente multe emisiuni şi seriale difuzate pentru copii şi adolescenţi, toate captivante şi educative despre copilărie, tinereţe, aventură, distracţie, mister, muzică, şcoală, prietenie, familie.

Maraton în fiecare weekend!

De la 10:00-14:00 și de la 19:00-21:30

 Mr. Young S2-3

Aventura, distracţia, prietenia, viaţa de adolescent şi de licean vor fi prezente în maratonul cu sezoanele 1 și 2.

Mr Young, o nouă provocare pentru copii la Megamax!

Un adolescent termină școala mult mai devreme decât ceilalți colegi de vârsta lui. Devine profesor la liceul la care sunt elevi sora lui și cel mai bun prieten. Nu după mult timp, se îndrăgostește de o elevă și devine victima unui elev agresiv.

 Care-i treaba, fraţilor? S1-2

Multe situaţii hazlii dar şi emoţionante, muncă de echipă în redacția ziarului școlar, tot despre adolescenți, pasiuni și prietenie este și maratonul sezoanelor 1 și 2 al serialului difuzat de Megamax, “Care-i treaba, fraților? “.

Eric Ortiz este ales preşedinte al clubului AV din liceul West Hill High. El hotărăşte că va transforma anunţurile săptămânale plictisitoare în programul de ştiri cel mai interesant şi amuzant din istoria West Hill, sperând că în acest timp va dobândi şi popularitate. Însă lucrurile nu se întâmplă chiar aşa cum a sperat… Arhirivala sa, Victoria Jagger, îi devine gazdă parteneră la dl. Denovi, şi încă la cererea directorului. Editorul-şef al ziarului şcolar, Teddy Chadwick IV, va face tot ce poate ca să saboteze anunţurile şi să-şi păstreze ziarul pe mâinile colegilor. Din fericire pentru Eric, îi sare în ajutor Charlie, cel mai bun prieten al său. O implică şi pe geniala Laney de 12 ani pe post de producător care se asigură că emisiunea se desfăşoară conform planurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.