East European Comic-Con 2017: Interviu cu Mihaela Nistor de la 101figurine (EXCLUSIVITATE)

3
1454
Ascultă acest articol


N-aveam cum să mergem la East European Comic-Con 2017 fără să-i vizităm pe prietenii noștri de-o viață și de suflet de la 101figurine.ro, și bineînțeles s-o salutăm pe Mihaela Nistor și s-o stresăm (iar) cu câteva întrebări:

Întrebare: Bună Mihaela, ne poți spune pe scurt câteva cuvinte despre magazinele 101jucării și 101figurine – cum s-au născut, de când există pe piață și ce oferă spre vânzare?

Răspuns: 101jucării este pe piață din 2008, 101figurine are 3 ani. Motivul pentru care existăm este fiul meu și pasiunea lui pentru Naruto. Așa am descoperit acest univers, al figurinelor cu personaje din desene animate, comicsuri, filme și jocuri video. 101figurine se adresează colecționarilor, iar 101jucării viitorilor colecționari și nu numai.

 

Întrebare: Ne-am revăzut și în acest an la EECC, ce impresie ți-a lăsat această ediție?

Răspuns: Clar a fost peste celelalte. Și ca organizare și ca număr de vizitatori. A fost îmbunătățită secțiunea de gaming, unde se pare că sunt cei mai mulți participanți.

 

Întrebare: Ce produse au prezentat cel mai mult interes la standul 101 în acest an la EECC?

Răspuns:  Figurinele Funko Pop au fost cu siguranță no.1. Nu doar la standul nostru ci la toți cei care au expus figurine, jucării, accesorii. Am mai avut succes cu secțiunea GUNDAM. Am și avut un nou coleg în stand care a dat “consultații” în domeniu. Apoi, DC, Marvel și Alien.

 

Întrebare: Am auzit și că o vedetă v-a vizitat standul și a “cochetat” cu figurinele din universul Marvel. Despre cine este vorba și ce a cumpărat de la 101?

Răspuns: Am auzit și eu chestia asta! Este vorba despre Matteo și fiica lui pasionată de acest Univers de la o vârstă așa mică.

 

Întrebare: Anul acesta ați avut un stand foarte bogat și ați venit pregătiți cu multe produse, noutăți și personal. Comparativ cu edițiile anterioare EECC, anul acesta a fost mai multă lume? Vânzările au depășit estimările?

Răspuns: Ca în fiecare an, avem câteva secțiuni clare (adaptate cerințelor publicului): Toys (Minecraft, Sonic, Peppa), Gaming-Movies, Manga-Anime/Gundam, Collectables (statuete și produse premium în general). Anul acesta am avut și câteva piese premium expuse. În afară de echipa noastră (suntem 3 monștri) avem o echipă de “colecționari voluntari” prieteni mai vechi și mai noi, fără de care nu am putea face față. Motivul principal pentru care participăm la EECC este… deschiderea, întâlnirea cu cei pasionați de aceste Universuri. Apoi vânzările, care nu sunt de neglijat.

 

Întrebare: La încheiere vrem să te întrebăm dacă vom vedea 101 și în următoarea ediție EECC și ne poți spune mai exact unde vă găsim online și la locație? Mulțumim pentru timpul acordat.

Răspuns: Nu vom lipsi la nicio ediție și sperăm să ne surprindem clienții cu noutăți și surprize. În rest, suntem pe www.101jucării.ro și www.101figurine.ro. Show-roomul nostru este (încă) în Târgoviște, în centrul orașului, într-o clădire de birouri. Răspundem prompt la 0730.06.11.10.

Vă mulțumim și noi pentru atenție și colaborare.

Mulțumim și noi 101 și Mihaela și ne revedem negreșit la EECC2018!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.