CEO și fondatoare a brandului Kylie Cosmetics, style icon, fashion designer, magnat social media, scriitoare și filantrop, Kylie Jenner este o forță globală recunoscută. Chiar dacă seria Keeping Up with the Kardashians are din ce în ce mai mult succes, recent a fost desemnată drept una dintre seriile cele mai influente în rândul tinerilor de către TIME Magazine și este iubită de fani din întreaga lume, Kylie nu dezvăluie, în acest show, foarte mult din viața sa cotidiană. E! Entertainment Television anunţă noua docu-serie de Life of Kylie, care va avea premiera cu două episoade, în vara lui 2017.

Kylie are 175 de milioane de fani în social media, prin intermediul conturilor sale de Snapchat, Facebook, Instagram și Twitter, așadar, am putea crede că fiecare mișcare a sa a fost deja expusă publicului. Cu toate acestea, în cele opt episoade de câte o jumătate de oră, fanii lui Kylie vor avea oportunitatea de a vedea o altă ipostază a vedetei. Una pe care doar confidentele sale o cunosc. Rolul lui Kylie de director al liniei sale celebre de produse cosmetice va fi evidențiat în această docu-serie, iar publicul va avea ocazia să afle cum își conduce Kylie brandul, de la conceperea, compoziția și testarea cosmeticelor, până la anunțarea fanilor săi în legătură cu apariția noilor produse.

Life of Kylie este produsă by Bunim/Murray Productions și Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest este Producător Executiv, din partea Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam și Andrea Metz sunt Producători Executivi din partea Bunim/Murray. Kris Jenner și Kylie Jenner sunt Producători Executivi.

Urmăriți @LifeofKylieonE pe Twitter, Instagram, Snapchat și Life of Kylie pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.