Cu TV Paprika, simplu și rapid în vacanță prin Europa!

0
1929
Ascultă acest articol


TV Paprika, în luna iunie ne invită în vacanță prin Europa în locuri pitorești pentru a descoperi noi și apetisante preparate culinare. O altă invitație o face TV Paprika, cu ajutorul bucătarului argentinian Gonzalo D’Ambrosio, care propune preparate spectaculoase ce nu vor necesita mult timp de gătire. Astfel, vom afla secrete şi practici care merită ştiute de orice gospodină.

La TV Paprika, pe tot parcursul lunii putem cunoaşte nenumărate poveşti gastronomice.

Simplu şi rapid

  • Fácil y resultón (15x30min)
  • Premiera: 11 Iunie, ora 11:00

Bucătarul argentinian, Gonzalo D’Ambrosio se prezintă pe canalul TV Paprika cu numeroase reţete simple, dar fantastice. Gonzalo prepară cu uşurinţă minunatele sale mâncăruri, dând dovadă totodată de o imaginaţie extraordinară. Modul simplu de preparare şi rezultatul spectaculos sunt garantate, fie că este vorba despre un aperitiv, felul întâi sau felul doi de mâncare, fie despre un desert.

Reţete din toată Europa

  • Europe With Fork And Knife (12x30min)
  • Premiera: 11 Iunie, ora 10:30

În noul nostru serial „Prin Europa cu furculiţa şi cuţitul”, Gerti Kapusi şi Róbert Bede ne vor prezenta în fiecare episod o specialitate culinară din câte o ţară europeană. Aceste bucate pot fi pregătite uşor şi pot îmbogăţi cartea de reţete a fiecăruia. Vor fi prezentate atât mâncăruri binecunoscute pe care oricine le-ar gusta pe parcursul călătoriilor, cât şi feluri de mâncare mai puţin cunoscute. Gerti şi Robi vor pregăti mâncăruri din ingrediente ce pot fi procurate uşor şi oriunde, demonstrându-ne totodată asemănările şi diferenţele interesante dintre gastronomiile diferitelor ţări din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.