Ascultă acest articol


Sezonul 5 al serialului Hawaii 5.0 se difuzează în premieră la DIVA marțea, la ora 21:00. În fiecare săptămână pot fi văzute câte două episoade.

Marți, 13 octombrie, de la ora 21:00, vom urmări episodul cu numărul 7 din sezonul 5 – cel cu numărul 100 al serialului, care se intitulează „Ua Nalohia” („In Deep”). În care, în timp ce lucrează la un caz de crimă (un agent ATF sub acoperire a fost ucis), McGarrett şi echipa 5.0 trebuie să aibă grijă de bebeluşul adoptat de Mary, când aceasta se simte rău. Daryl Hannah apare, de asemenea, în rolul episodic al agentului imobiliar Cheri Tranton.

Cu ocazia filmărilor la episodul cu numărul 100 din Hawaii 5.0, actorii serialului au dat câteva declarații referitoare la acest moment important pentru întreaga echipă.

ALEX O’LOUGHLIN – Steve McGarrett

 1. Care a fost momentul tău preferat din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Alex O’Loughlin: Am trăit atâtea clipe minunate la filmări, dar momentul preferat este o amintire legată de prima dată când am filmat în Lanai. Era o scenă de călărie, am mers, pe niște cai frumoși, de-a lungul unei stânci foarte înalte, erau 150 m până la ocean. Am făcut asta toată ziua, iar la întoarcere am primit o lecţie de pilotat elicopterul. Cred că ziua aceea a fost una dintre cele mai frumoase din viaţa mea, de-a lungul apei şi stâncilor din Lanai.

 1. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Alex O’Loughlin: În episodul-pilot a trebuit să alerg şi să sar, alunecând pe capota unei maşini, în timp ce altă maşină se izbea de maşina mea şi îşi continua traseul. Am avut o secvenţă asemănătoare și într-un episod recent, în care sar de pe o maşină peste alta, care trece pe sub mine. Am filmat-o trucată: filmez secvenţa și când sar maşina nu e acolo, o adaugă apoi, în post-producţie. Trişez cumva, pentru că nu mă lasă să filmez așa ceva în realitate. Dar cred că arată foarte interesant, îmi plac mult cascadoriile astea.

SCOTT CAAN – Danny „Danno” Williams

 1.  Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Scott Caan: Cascadoriile mele preferate sunt cele în care nu sunt implicat, cele pe care le văd de la distanţă! Dar dublura lui Alex, Justin Sundquist, şi dublura mea, Noah, fac nişte lucruri uimitoare. E greu de ales doar unul. Îmi place practic tot ce face Justin.

 1. Care a fost guest star-ul care ţi-a plăcut cel mai mult până acum în „Hawaii 5.0”?

Scott Caan: Trebuie să spun că tatăl meu, altfel o să mă bată rău de tot. Deci n-am de ales. Nu, clar, să-l am pe tatăl meu aici, alături, a fost minunat.

 1. La ce ne putem aştepta în legătură cu Danno în sezonul 5?

Scott Caan: Ştiam că va trebui să-l descopăr pe tipul de la care a furat bani fratele meu. E o poveste interesantă.

 1. Cât de mult semeni cu personajul tău?

Scott Caan: Jocu rolul unui tip dur, dar în realitate nu sunt deloc aşa. Nu sunt genul care să sară pe maşini şi să alerge de mama focului. Eu vreau să stau liniştit şi dacă fac pe durul – este doar de faţadă.

DANIEL DAE KIM – Chin Ho Kelly

 1.  Ce înseamnă pentru tine faptul că ai ajuns să faci 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Daniel Dae Kim: A ajunge la o astfel de realizare în televiziune înseamnă multă muncă, mai ales astăzi. Şi faptul că suntem aici, pe o frumoasă plajă din Waimānalo, alături de întreaga distribuţie, este o amintire specială.

 1. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Daniel Dae Kim: Când am aruncat în aer sediul. A fost ceva incredibil, n-am mai văzut niciodată aşa ceva. Am închis o secţiune întreagă din oraşul Honolulu pentru a filma scena, pe o stradă, şi am aruncat în aer întregul etaj întâi al clădirii. A fost ceva special! Mă bucur că Jeff Cadiente şi băieţi de la cascadorii primesc recunoaşterea pe care o merită. John Hartigan şi echipa de efecte speciale fac o treabă foarte bună.

 1. Care a fost guest star-ul care ţi-a plăcut cel mai mult până acum în „Hawaii 5.0”?

Daniel Dae Kim: Am avut atât de multe guest star-uri bune. Carol Burnett, Tom Sizemore, Billy Baldwin. Ian Cusick din „Lost: Naufragiaţii‟. Jorge, care acum e actor secundar. Unul dintre cele mai frumoase lucruri la un serial ca al nostru este faptul că în fiecare săptămână avem la filmări câte un nou actor talentat.

 1. Ai vreun mesaj pentru fani?

Daniel Dae Kim: Le mulţumesc foarte mult tuturor celor care ne-au sprijinit timp de cinci sezoane şi 100 de episoade. Suntem foarte recunoscători. N-am fi aici fără voi. Mahalo!

GRACE PARK – Kono Kalakaua

 1.  Pentru că în sezonul 5 vom urmări și episodul cu numărul 100 (episodul 7 al acestui sezon) – ai un moment preferat din ultimele 100 de episoade din Hawaii 5.0?

Grace Park: Da, este vorba despre momentul în care Scott e într-o dispoziţie distractivă şi începe să danseze, toată lumea care îl priveşte simte nevoia să facă la fel. E ceva viral. Dansează aşa, trăsnit, şi de obicei e cineva lângă el şi încep să danseze împreună. Îmi plac scenele de genul acesta. De obicei este vorba despre lucruri care au loc în spatele camerelor de filmat. La începutul sezonului 2, Kono are probleme, pare că va renunţa la poliţie, iar Chin își face griji pentru ea. Ne-am distrat foarte mult, mi-am vopsit părul, am îmbrăcat-o altfel, am machiat-o altfel. Şi n-am făcut totul într-un singur episod. N-am spus „Uite cum stă treaba, la finalul episodului am rezolvat totul şi am terminat povestea”. Am întins totul pe cinci episoade şi abia în al cincilea am pus punct traseului.

 1. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Grace Park: Sunt surprins că am ajuns la 100 de episoade, pentru că nu pare că a trecut atât de mult timp, deşi suntem aici de multă vreme. E destul de greu să-mi aduc aminte cascadoriile pe care le-am făcut… Una de care îmi aduc aminte este din primul sezon, episodul 2. Trebuia să mă bat cu o femeie în bucătărie, cred că cealaltă era rusoaică şi mă atacase cu un cuţit, ne băteam în toată bucătăria, apoi ajungeam la bibliotecă şi aterizam în piscină. A fost grozav, pentru că atunci când citisem scenariul am fost intimidată, nefiind obişnuită cu aşa ceva. Dar am venit cu o zi înainte, am repetat totul şi m-am distrat de minune. Multe cascadorii sunt distractive. La fel de mult îmi plac cascadoriile cu maşini. Nu conduc neapărat eu, dar dacă stau pe scaun şi maşina e condusă de un cascador, el ştie ce trebuie făcut. E foarte tare să stai în maşină în timpul cascadoriilor, pentru că știi că ești în siguranţă, dar simţi şi adrenalina, în acelaşi timp.

MASI OKA – Dr. Max Bergman

 1.  Ai un moment preferat din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Masi Oka: Amintirea mea preferată din ultimele 100 de episoade filmate este, probabil, episodul lui Max cu mama lui. Şi episodul cu vagabondul a fost unul plin de emoţii şi distractiv. A fost plin de provocări şi cred că am cele mai frumoase amintiri din timpul filmărilor lui.

 1. Care a fost guest star-ul care ţi-a plăcut cel mai mult până acum în „Hawaii 5.0”?

Masi Oka: Guest star-ul meu preferat din cele 100 de episoade e probabil Rumer Willis, care a jucat-o pe iubita lui Max, şi mi s-a părut că a fost o chimie între noi, a fost foarte tare să lucrez cu ea!

CHI MCBRIDE – Căpitanul Lou Grover

 1. Ai un moment preferat din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Chi McBride: Ziua în care am semnat contractul, asta e amintirea mea preferată. Momentul când Nina Tassler mi-a oferit un contract pentru „Hawaii 5.0‟, acestea este momentul meu preferat.

 1. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Chi McBride: Când am călărit același cal folosit şi de Billy Washington, care mi-a fost dublură. Eu nu ştiu să călăresc şi calul simte asta, ceea ce este o problemă. Aşa că au făcut un mecanism cabalin special pentru episodul 8 din sezonul 4 şi chiar părea că eu călăream!

JORGE GARCIA – Jerry Ortega

 Ai un moment preferat din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Jorge Garcia: Primul meu episod a fost destul de special, au construit replica aceea uriaşă a statuii Regelui Kamehameha, care a fost apoi distrusă. A fost nebunie mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.