Finalul sezonului doi al serialului Medicul legist este difuzat la DIVA joi, 21 mai, de la ora 21:00. Episodul cu numele Incendiul – Partea a II- a, promite fanilor răspunsul la întrebările despre Kelly, detaliază incendiul și motivul pentru care personajul principal, doctorița Jenny Cooper, este somnambulă.

Un episod plin de revelații și emoție încheie al doilea sezon al serialului. Acțiunea începe imediat ce Jenny începe să adreseze întrebări despre moartea lui Robbie, iar detectivul Donovan McAvoy, partenerul de investigații al doctoriței Jenny Cooper, caută adevărul despre natura relației dintre Noor și Kelly. Curând, toate informațiile colectate îi conduc la incendiu. Finalul episodului este plin de tensiune și răspunde la numeroase întrebări, ducând personajele până la epuizare fizică și psihologică, dar ajutându-le să devină un pic mai înțelepte.

O concluzie plină de surprize, momente emoționante, bucurie și pace, este ceea ce aduce ultimul episod al sezonului doi al serialului Medicul legist, joi, 21 mai, de la 21:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.