Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Overdrive”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Cotoarba Nicolae Liviu, Draganuta Radu

Frații Foster au o ocupație mai puțin obişnuită: sunt plătiți să fure maşini de lux. Trăiesc pentru viteză, risc şi adrenalină la bordul unor bolizi cu prețuri incredibile. Angajați să fure din Marsilia un superb Bugatti 1937 – ediție limitată, maşina de colecție a unui mafiot local influent, află ce înseamnă cu adevărat pericolul. Au la dispoziție o săptămână să se revanseze, furând un Ferrari din ’62, aflat în proprietatea unui interlop rival.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații duble la Overdrive valabile la Cine Globe Auchan Titan din București.

Actorul principal din Overdrive, fiul unui actor legendar, şi-a făcut debutul în Flags of our Father, bifând apoi roluri în titluri mari precum Gran Torino, Suicide Squad sau Fast and Furious 8. Care este numele său?

  1. a) Scott Eastwood
  2. b) Max Irons
  3. c) Colin Hanks

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul saptămâna după concurs.

Din 16 iunie, apasă accelerația până la cinema să afli povestea fraților Foster în filmul Overdrive, cu Scott Eastwood, Freddie Thorpe, Ana de Armas şi Gaia Weiss. Creatorul seriei Taken şi scenaristii Wanted şi 2 Fast 2 Furious iti aduc un film intens, cu acțiune la cote maxime, maşini de colecție, curse explozive în locații superbe şi o miză uriaşă: supraviețuirea. Overdrive, un film distribuit de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 16 iunie.

60 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.