CRBL este Mr. Feng, un şoricel deopotrivă adorabil şi terifiant, numai în animaţia ,,Nut Job 2: Goana după alune”

0
1361
Ascultă acest articol


Dacă în versiunea originală a animaţiei personajul Mr. Feng este dublat de inegalabilul Jackie Chan, cel care s-a încumetat să accepte provocarea unui asemenea rol în versiunea autohtonă este CRBL, un artist care promite să-şi impresioneze fanii din 25 august, când va putea fi auzit pe marile ecrane din România dând glas unui şoricel deoportivă adorabil şi terifiant, numai în “Nut Job 2: Goana după alune”.

Despre personajul său şi experienţa colaborării în cadrul animaţiei ,,Nut Job: Goana după alune”, CRBL a declarat cu entuziasm: “Fiica mea Alessia a fost cea mai bucuroasă atunci când a aflat că interpretez un şoricel căruia îi poţi spune că este oricum numai drăguţ nu şi asta pentru că face numai trăznăi. Sunt un şoarece de distrugere în masă. Cum Mr. Feng scapă basma curată din toate situaţiile, pot spune că mă regăsesc în personaj.”, a concluzionat artistul.

În noua aventură animată, “Nut Job 2: Goana după alune”, năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

O animaţie distribuită de Vertical Entertainment, „Goana după alune 2” invadează cinematografele din ţară, în premieră din 25 august.

Clipul care conţine declaraţia integrală a lui CRBL despre rolul său din animaţia “Nut Job 2: Goana după alune” poate fi vizionat accesând linkul următor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.