TV Paprika a pregătit o surpriză în această toamnă! Antonio ne invită la piață! O nouă producție locală al cărei protagonist este Antonio Passarelli, care ne va învăța ce, cum și cât să cumpărăm în această perioadă din piața atât de bogată și diversificată.

Abundența produselor din piață combinată cu măiestria și rețetele excelente prezentate de Antonio Passarelli vor face ca noua emisiune să fie una de excepție.

Putem să ne îmbunătăţim meniul zilnic urmărind din 18 septembrie, de la ora 21:30, de luni până vineri cele 10 episoade a câte 30 de minute.

“La piață cu Antonio Passarelli” / Antonio On The Market are premiera pe 18 septembrie la ora 21:30m

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.