Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “The Lego Ninjago Movie”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Leonte Cristina Mihaela, Ionescu Marian-Valentin

Lupta pentru salvarea orașului NINJAGO îl aduce în mijlocul acțiunii pe tânărul Lloyd, care face parte alături de câțiva prieteni din Forțele Secrete Ninja. Cu ajutorul înțeleptului Maestru Wu, aceștia trebuie să îl învingă pe Cel Mai Rău Tip – Lordul Garmadon – care este și tatăl lui Lloyd. Cărămidă contra cărămidă și tată contra fiu, confruntarea supremă îi va ajuta pe tinerii eroi să ăși descopere puterea interioară Spinjitzu.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la animația The Lego Ninjago Movie, valabile la Cine Globe – Auchan Titan.

Acest actor își împrumută vocea personajului Maestrul Wu în varianta subtitrată. Actor, regizor, producător și cascador, este originar din Hong-Kong și e maestru în arte martiale. A jucat în Karate Kid, Rush Hour sau Kung Fu Panda. Care este numele său?

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, 29 septembrie, pe site pot merge la film cu buletinul în perioada 29 septembrie – 13 octombrie. Programul rulării filmului îl găsiți pe site-ul Cine Globe Auchan Titan.

După ce au cucerit micile ecrane, eroii NINJAGO vin la cinema în THE LEGO® NINJAGO® MOVIE, o super animație plină de umor și acțiune, de la echipa care a construit MAREA AVENTURĂ LEGO® ȘI LEGO® BATMAN®: FILMUL. Producția Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group reuneşte pe marile ecrane o distribuție de zile mari: Dave Franco, Justin Theroux, Michael Peña, Zach Woods, Olivia Munn și legendarul Jackie Chan. În varianta dublată îi vei recunoaște pe Pavel Bartoș, Amalia Enache, Victor Slav și mulți alții. THE LEGO® NINJAGO® MOVIE e distribuit în România de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 22 septembrie. #BENINJA

20 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.