Ascultă acest articol

Sezonul 14 al seriei săptămânale Keeping Up with The Kardashians are premiera la E! duminică, 8 octombrie, la ora 21:00. De la camping și degustări de vinuri în Santa Barbara, până la excursia luxoasă în Mexic, pentru aniversarea unei zile de naștere, cea mai cunoscută familie americană este decisă să se reîntoarcă la lucrurile simple și să depășeasă obstacolele care îi mai stau în cale. Kim se gândește să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru a se ocupa mai mult de familia sa, după experiența traumatizantă de la Paris, în timp ce Khloe și Kourtney se străduiesc să își facă ordine în viață. În paralel, Kendall trebuie să facă față presiunii din spațiul public.

Recent, Kim Kardashian și Kanye West au confirmat faptul că așteaptă al treilea copil apelând la o mamă-surogat, așadar, noul sezon se anunță plin de surprize!

Pregătiți-vă pentru sezonul 14 al seriei Keeping Up with the Kardashians, care debutează numai la E! pe 8 octombrie, la ora 21:00. În fiecare duminică va fi difuzat câte un episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.