Dunkirk – Blu-ray Review

0
1287
Ascultă acest articol


Dunkirk – Blu-ray Review

EDIŢIE : Steelbook

GEN : Război, Istoric, Dramă, Acțiune

VIDEO :

Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.40:1 (16×9)

AUDIO :

DTS-HD Master Audio: Engleză

Dolby Digital: Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Engleză 5.1, Pandarină PRC 5.1, Polonă 5.1/VO, Rusă 5.1, Tailandeză 5.1, Turcă 5.1

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Bulgară, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Croată, Ebraică, Estonă, Greacă, Letonă, Lituaniană, Maghiară, Polonă, Portugheză-Europeană, Rusă, Slovenă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 2 x Blu-ray

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : DECEMBRIE 2017

DURATA : 141 min

PREŢ : 99.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo

SINOPSIS

Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice și ale aliaților înconjurate de inamici pe plajă franceză și forțate să facă față unui asalt aproape imposibil de rezistat. Filmul reunește o distribuție impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy și debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan și Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este Steelbook, iar în interior există un al doilea Blu-ray (într-un plic de carton) cu elementele speciale. Nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

ELEMENTE SPECIALE

Regizorul Christopher Nolan și echipa sa de producție ne prezintă procesul realizării acestui film despre miracolul de la Dunkirk. Echipați cu camere de filmat performante, efecte inovative, recuzită militară din timpul războiului și actori talentatți, cineștii noștri au trecut printr-o serie de provocări incredibile pentru a crea o experiență cinematografică de neuitat.

RECENZIE FILM

“Dunkirk este un film greu de digerat, un film pe care merită să-l vezi doar în format IMAX, un film mult supra-evaluat, dar per-total un film bun, făcut bine și, clar, cu un mesaj social de mare impact.” – Întreaga recenzie aici.

TRAILER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.