Ascultă acest articol

Spotify, cel mai important serviciu de streaming muzical din lume, lansat recent în România, este disponibil acum și pe PlayStation 4, prin aplicația PlayStation Music.

Spotify poate fi accesat gratuit și redă orice melodie, album sau playlist la cerere, chiar şi în timpul sesiunilor de gaming, iar pentru un conţinut fără reclame, la o calitate audio înaltă – de până la 320 kbit/s., utilizatorii pot opta pentru varianta Premium, pe baza unui abonament lunar în valoare de 4,99 euro. Astfel, aplicația le oferă acestora posibilitatea de a accesa muzica preferată dintr-o bază de date cu peste 35 de milioane de melodii.

Utilizatorii au posibilitatea de a-și crea propriul playlist sau pot accesa muzica deja selecționată pentru jocuri precum Gran Turismo Sport, Shadow of the Colossus, FIFA 18 și multe altele.
Pentru a oferi o experiență imersivă completă, muzica redată prin Spotify pe consola PlayStation 4 poate fi controlată în timp real prin intermediul oricărui dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă, pe care există deja aplicația. Alternativ, accesul la playlist-uri se poate realiza prin apăsarea butonului PlayStation de pe controller, în timpul rulării jocurilor preferate.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-urile:

Prezentarea serviciului pe website-ul PlayStation România: http://bit.ly/2tHPyFG

PlayStation Music: cum să folosești Spotify pe consola PlayStation 4:

Urmărește PlayStation Music pe Spotify:

PlayStation Music: cum să asculți Spotify în timp ce te joci:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.