Ceva straniu se întâmplă în inima Witchwood, cea mai nouă expansiune Hearthstone a jocului de cărți de la Blizzard Entertainment. Luna viitoare, cei mai curajoși vor vâna monștri și vrăjitoare pentru a obține cele 135 de cărți ce aduc modificări ale mecanicilor de gameplay.

Magia neagră a corupt creaturile pădurii și le-a azmuțit asupra capitalei ținutului Gilneas din Azeroth, dar regele Genn Greaymane și subiecții lui nu vor fi o pradă atât de ușoară. Cei care locuiesc în acest ținut se pot transforma în bestii cunoscute sub numele de worgen și vor lupta împotriva Witchwood cu toate armele din dotare. Jucătorii Hearthstone se vor alătura în curând haitei de worgen și îi vor ajuta să înfrunte ororile.

Pentru a supraviețui nopții, jucătorii pot folosi o serie de trucuri noi, printre care Echo. Cărțile cu Echo pot fi folosite de mai multe ori, oferind jucătorilor posibilitatea de a chema un minion sau de a folosi o vrajă de multiple ori într-o singură tură, atât timp cât au destulă mana. Odată expansiunea lansată, jucătorii vor avea la dispoziție două săptămâni pentru a se înarma pentru Monster Hunt, noua experiență Hearthstone single-player care îi va trimite pe jucători în inima Witchwood pentru a anihila răul ce domnește acolo. Conducătorii din Gilneas finalizează pregătirile pentru aceste expediții și vor dezvălui mai multe detalii în perioada următoare.
Disponibile în aprilie pentru PC-uri Windows și Mac, tablete cu Windows, iOS și Android, precum și telefoane mobile, pachetele de cărți The Witchwood vor putea fi câștigate în modul Arena și achiziționate cu moneda din joc (gold) sau bani la prețuri similare cu celelalte pachete de cărți. Începând de azi și până la lansarea expansiunii, aliații Gilneas pot beneficia de o ofertă ce conține 50 de pachete The Witchwood plus 20 de pachete bonus, precum și spatele de carte gratuit “In a Dark Wood”. Această ofertă este disponibilă pe toate platformele la prețul de 49.99 euro (o singură achiziție permisă pentru fiecare cont).

Pregătește-te de vânătoare pe TheWitchwood.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.