Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru, Coco este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu doar pentru calităţii imaginii – spectacolul lumii de dincolo, personajele expresive, creativitatea animatorilor – cât, mai ales, pentru emoţiile puternice pe care le stârneşte povestea.

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Povestea lui Miguel despre dorința sa de a-și îndeplini visele dovedește că acesta este cel mai emoționant film Pixar de pana acum.

CONCURS

Lasă-te purtat într-o lume pe care nu ai mai văzut-o până acum și câștigă experiențe de neuitat pentru tine și familia ta!

Calcă pe urmele lui Miguel, descoperă cultura mexicană și urmează-ți pasiunea pentru muzică!

Cumpără COCO pe DVD, înscrie-te în CONCURS și poți câștiga:

  • o chitară acustică și 5 lecții gratuite a câte 50 min fiecare oferite de ScoalaChitara.ro.
  • 5 premii- câte un voucher în valoare de 200 de lei la restaurantul maxican Taqueria El Torito sau El Torito

Campania se desfasoară în perioada 27 martie-30 aprilie 2018. Regulamentul campaniei este disponibil pe http://www.provideo.ro/concurs-12.html și pe pagina de facebook.com/ProVideo.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.