Castle din 23 aprilie la DIVA

0
2603
Castle Season1 Keyart
Ascultă acest articol

Castle aduce la DIVA în această primăvară o combinație unică de dragoste și aventură începând de luni, 23 aprilie la ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.

Un scriitor de romane extrem de cunoscut, Richard Castle (Nathan Fillion, “Neveste disperate”), plictisit de succes, află că un ucigaș înscenează crime inspirate din romanele sale. Castle este interogat de către Detectivul Kate Beckett (Stana Katic, “The Spirit”) ce activează în cadrul NYPD, un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă inițial se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute la capturarea periculosului criminal.

Castle îi are în distribuție pe Nathan Fillion în rolul lui Richard Castle, Stana Katic în rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones în rolul lui Lanie Parish – medic legist, Jon Huertas în rolul Detectivului Javier Esposito, Seamus Dever ca Detectivul Kevin Ryan, Molly Quinn ca Alexis Castle și Susan Sullivan ca Martha Rodgers.

Producătorii executivi sunt Terence Paul Winter, Alexi Hawley, Rob Bowman, Rob Hanning și Armyan Bernstein. “Castle” este o producție marca ABC Studios.

Nu ratați premiera la DIVA a serialului Castle începând de luni, 23 aprilie, ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.