În luna noiembrie, AMC Networks International Central Europe vine în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră cu cea mai bună şi cea mai nouă selecţie de filme, seriale şi emisiuni pe toate gusturile, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

La AMC, continuă difuzarea de noi episoade ale celor mai bune, apreciate și vizionate seriale marca AMC: Satisfaction; Halt and Catch Fire; Preacher.
Filmcafe prezintă sezonul 2, al serialului de excepţie plin de suspans Bitten, ce va avea premiera pe 30  noiembrie.

Pentru cei pasionaţi de arta culinară, în premierele din luna noiembrie oferite de TV Paprika îl vom vedea pe Michel Roux, în paradisul său dulce, Preparate de patiserie cu Michel Roux.

Celor mai mici telespectatori, Minimax le arată cât de importantă este prietenia în noi episoade din  Popples.

La Megamax, o minunată poveste ce îmbină aventura, dragostea, drama, muzica, magia și prietenia, în noul sezon al serialului Prințesa Elefant, începând din 9 noiembrie.

Rămâneţi alături de AMC Networks International Central Europe pentru multe alte emisiuni şi filme ce pot capta interesul întregii familii!

AMC – Satisfaction – Sezonul 1

În fiecare luni de la 22:00

O dramă provocatoare care explorează punctele sensibile ale căsniciei moderne. Examinând alegerile șocante și neconvenționale ale cuplului Neil Truman și Grace, serialul prezentat din perspectiva celor doi e un răspuns la întrebarea „Ce faci atunci când să ai totul nu mai e suficient”.

Filmcafe – Bitten – Sezonul 2

În fiecare miercuri seara de la 22:00

PREMIERA: 30 noiembrie

După ce a părăsit Stonehaven – „de data aceasta, pentru totdeauna“ – Elena Michaels a crezut că a lăsat în urma ei lumea supranaturală. Însă într-o noapte primeşte un apel misterios din partea liderului haitei care îi cere să revină. Aşa că ea se întoarce, părăsind viaţa normală ca fotograf în Toronto, înapoi în lumea vârcolacilor, plină de reguli privind protejarea haitei şi la bărbatul pe care a încercat să-l uite ani de zile. Şi dacă nu lucrurile nu au fost suficient de dificile, Elena este singura femeie-vârcolac vie.

TV Paprika – Preparate de patiserie cu Michael Roux

PREMIERA: 26 Noiembrie, la ora 15:00

În această emisiune, Michel Roux, bucătarul talentat şi proprietar al restaurantului Le Gavroche, deţinător de stea Michelin, îi călăuzeşte pe telespectatori la începuturile călătoriei sale profesionale culinare. Astfel, secretele artei prin care s-au născut delicatesele dulci, duse la nivel de perfecţiune, ale profesionalismului şi seducţiei neîncetate vor fi descoperite şi celor din faţa micilor ecrane. Documentarul captivant abordează relaţia strânsă a omului cu produsele de brutărie şi patiserie dintr-o dublă perspectivă, istorică şi gastronomică. Îl putem urmări pe Michel în timp ce creează un veritabil paradis dulce cu ajutorul bunătăţilor preferate din copilărie, al turnurilor nupţiale croquembouche, formate din choux-uri ce provoacă gravitaţia, al unor capodopere de torturi istorice recreate, reţetelor vechi speciale şi unor creaţii moderne care-ţi taie respiraţia.

Minimax – Popples – Sezonul 1

Zilnic de la ora 6:30

Ţi-ar plăcea să ai un nou prieten pufos? Mereu căutând cum să-şi ajute mai bine prietenii, vecinii şi între ei, noile animăluţe favorite, Bubbles, Sunny, Lulu, Izzy şi Yikes, deseori îşi văd eforturile dând rezultate complet neprevăzute, iar ei trebuie să-şi petreacă restul zilei încercând să rezolve problema pe care au creat-o. Din fericire, mereu reuşesc să iasă din încurcături în cele mai amuzante moduri.

Megamax – Prințesa Elefant – Sezonul 2

Sezonul 2, zilnic de la ora 18:00

Prințesa elefant este povestea lui Alex care crede că este o fată obișnuită până  când împlinește 16 ani. De ziua ei, în curtea din spatele casei apare un băiat însoțit de un elefant. Îi spune lui Alex că este moștenitoarea tronului din regatul Manjipoor și trebuie să învețe să-și folosească puterile magice pentru a-și apăra moștenirea împotriva unchiului ei perfid. Cei trei prieteni ai ei și elefantul Anala o ajută. În al doilea sezon, minunata poveste îmbină aventura, dragostea, drama, muzica, magia și prietenia. Succesul lui Alex este umbrit de amenințarea puternicei vrăjitoare Diva, care nu numai că încearcă să tulbure domnia lui Alex în Manjipoor, ci îl influențează și pe frumosul Caleb și pe sora lui, Zamira. Alex se îndrăgostește de acest băiat chipeș care se luptă din ce în ce mai mult cu sentimentele lui împărțite între loialitatea față de Diva și dragostea pentru Alex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.