Ubisoft și South Park Digital Studios au anunțat disponibilitatea South Park: The Fractured But Whole pe Nintendo Switch. Creat, scris și coordonat de Trey Parker și Matt Stone și dezvoltat de Ubisoft San Francisco, South Park: The Fractured But Whole este un joc de aventură ofensator de care jucătorii se pot bucura pe Nintendo Switch. South Park: The Fractured But Whole are rating PEGI 18, așadar este interzi minorilor.

Alături de jocul de bază sunt disponibile și DLC-urile “Danger Deck” și “From Dusk Till Casa Bonita” și fac parte din Season Pass, iar un al 3-lea DLC, “Bring the Crunch”, va sosi pe Nintendo Switch în această vară.

În The Fractured But Whole, crima este în creștere în South Park, iar străzile sunt periculoase. Odată după apusul soarelui în orașul din Colorado se așterne teroare și haosul. Orașul are nevoie de eroi care să-l salveze, iar Eric Cartman vede din asta o oportunitate și se aliază cu Coon și prietenii și pornesc să facă dreptate.

În Danger Deck, jucătorii vor fi teleportați în locații nemaivăzute din South Park și vor lupta cu inamici creați de Freedom Pals, iar în From Dusk Till Casa Bonita, sora lui Mysterion are probleme. Ea s-a înhăitat cu Vamp Kids din South Park care au pus stăpânire pe restaurantul preferat al lui Cartman, Casa Bonita. Jucătorii vor avea șanse să învingă întunericul numai dacă vor apela la clasa Netherborn care le oferă puteri oculte. Henrietta the Goth va sări și ea în ajutor.

Mai multe informații despre South Park: The Fractured But Whole găsiți pe southparkgame.com sau pe ubiblog.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.