Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul Book Club/”Clubul femeilor dezlănțuite”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Cristian Mihalea, Gheorghe Maria Corina

Dacă eşti în căutare de senzații tari, dacă vrei să încerci lucruri noi, hai în Clubul Femeilor Dezlănțuite. Vino la cinema să vezi o comedie nebună despre patru prietene care au înființat un club lectură pentru a-și stimula mințile. Până când cartea Cele 50 de Umbre ale lui Grey le învață că și alte lucruri au nevoie de stimulare…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la comedia Clubul Femeilor Dezlănțuite.

Această actriță multipremiată, cu o carieră de aproape 60 de ani, celebră nu doar pentru performanțele din filmele sale, ci și pentru activismul politic, contribuțiile în domeniul fitness-ului și look-ul impecabil, interpretează rolul lui Vivian, factorul determinant în amuzanta “revoluție sexuală” a inocentului club de lectură. Care este numele său?

  1. Jane Fonda
  2. Jane Seymour
  3. Jane Lynch

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul în perioada 28 martie – 31 martie. Programul rulării filmului îl găsiți pe site-ul Cine Globe Auchan Titan.

Comedia Clubul Femeilor Dezlănțuite, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson și Alicia Silverstone vine pe marile ecrane din România pe 22 mai și este distribuită de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 22 mai.

46 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.