Noile monitoare Philips sunt esențiale pentru mediul digital prin soluția de andocare USB-C

0
1009
Ascultă acest articol


MMD, companie de top în domeniul tehnologiei și partener licențiat al monitoarelor Philips, anunță lansarea a două noi monitoare echipate cu soluția de andocare USB-C: un model Wide QHD curbat de 34 de inchi și un monitor Philips QHD de 27 de inchi.

Importanța tehnologiei USB-C

Tehnologia USB-C a fost considerată una revoluționară de către utilizatorii care au adoptat-o încă de la început, iar în prezent aceasta devine rapid o cerință standard atât pentru utilizatorii business, cât și pentru cei mai pretențioși utilizatori. Această tehnologie reprezintă mult mai mult decât un conector reversibil foarte practic care are capacitatea de a transfera date la o viteză mai bună. Aceasta permite utilizatorilor să încarce, să transfere semnal audio și video cu diferite protocale și facilitează accesul la Internet cu ajutorul unui singur cablu. USB-C transformă monitoarele în hub-uri în jurul cărora prosperă locurile de muncă digitale.

Există mai multe opțiuni pentru folosirea unei stații de andocare: pentru încărcarea dispozitivelor mobile și notebook-uri, pentru andocarea perifericelor și diverselor accesorii precum camere sau căști sau pentru legătura dintre mai multe monitoare. Prin alegerea unui monitor Philips cu USB-C, utilizatorului îi este foarte ușor să regândească sarcinile de zi cu zi, să mărească spațiul liber de pe birou și să se concentreze asupra muncii în loc să piardă timp și răbdare din cauza multiplelor incompatibilități care apar între porturi și cabluri.

Portofoliul bogat

MMD își extinde constant portofoliul de monitoare de înaltă calitate echipate cu soluția de andocare USB-C care satisface nevoile unei arii variate de utilizatori pretențioși. Noul model 349P7FUBEB face parte din gama Philips Brilliance P Line și deține un ecran curbat de 34 de inchi UltraWide conceput pentru aplicații WQHD (3440 x 1440). Acesta redă imagini CrystalClear vii și mai naturale, mulțumită unei game extinse UltraWide Color, pe un panou MVA cu un contrast ridicat, format 21:9. Monitorul oferă utilizatorului un efect subtil de imersiune care îl ajută pe acesta să fie mai concentrat și mai productiv.

Pentru aplicațiile care au nevoie de și mai mult spațiu de afișare, tehnologia dedicată Philips MultiView oferă o funcție duală de conectare activă care permite utilizatorului să vizualizeze simultan mai multe dispozitive, cum ar fi PC-urile și notebook-urile, datorită modurilor Picture-by-picture și Picture-in-Picture. Cu o rată de reîmprospătare de 100Hz, noul Philips 349P7FUBEB atrage atenția prin imaginile lag-free ultra fluide care nu ratează niciun cadru important, indiferent cât de solicitante ar fi cerințele video.

Ecologic, ergonomic, îmbunătățit

Utilizatorii business care utilizează aplicații office de uz general sau soft-uri profesioniste au descoperit de ceva timp beneficiile display-urilor de dimensiuni mai mari, mai ales a monitoarelor care pot îndeplini funcția de hub și pot fi conectate cu ușurință la notebook-uri sau PC-uri pentru a le extinde spațiul limitat de afișare. Datorită sistemului de andocare USB-C, noul Philips 272B7QUPBEB oferă o soluție ideală celor care caută un monitor QHD de 27 de inchi care să îmbunătățească zona de lucru și să sporească productivitatea.

Cu un singur cablu, noul 272B7QUPBEB transferă date și afișează rezoluții video înalte la viteze USB 3.1 în timp ce livrează până la 60 de wați pentru a alimenta și reîncărca dispozitive externe. Un port Ethernet 10/100/1000 RJ-45 încorporat permite conectarea rapidă la orice mediu standard IT, în timp ce funcția DisplayPort permite conectarea a două sau mai multe monitoare printr-un sistem daisy chaining.

Noul Philips 272B7QUPBEB oferă imagini clare CrystalClear Quad HD (2560 x 1440 sau 2560 x 1080 pixeli) grație tehnologiei avansate a ecranului IPS, un unghi de pivotare de 90 de grade pentru a lucra eficient pe conținutul vizual orientat vertical precum aplicațiile DTP, în timp ce funcția PowerSensor ajută la economisirea engergiei cu ajutorul unui senzor ifraroșu nedăunător care reduce automat luminozitatea ecranului când utilizatorul se îndepărtează de acesta.

Un set de funcții foarte utile

În plus, modelele 349P7FUBEB și 272B7QUPBEB dețin funcții importante precum LowBlue Mode, o setare specială care, cu ajutorul unei tehnologii dedicate, reduce emisiile de unde scurte de lumină albastră care ar putea afecta ochii în timp, SmartErgo Base este un stand reglabil în înălțime cu funcții de rotire, înclinare și pivotare pentru o reglare cât mai flexibilă, iar Ultra Narrow Border reprezintă o caracteristică inteligentă de design care minimizează elementele care ar putea distrage atenția și maximizează suprafața de vizionare în setup-urile multi-display care oferă senzația unui singur monitor.

Brilliance Philips 349P7PUBEB, un model care se adresează utilizatorilor care au nevoie de monitoare foarte performante pentru proiectele care pun accentul pe precizie și exactitatea culorilor, va fi disponibil începând cu luna august 2018, la un preț de 3.909 lei. Pentru utilizatorii business interesați de situația mediului înconjurător, Philips 272B7QUPBEB va fi disponibil începând cu luna august 2018, la un preț de 2.069 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips: https://www.philips.ro/c-m-so/monitoare

Specificații tehnice: Philips 349P7FUBEB

LCD panel type, size LCD panel type: MVA
Backlighting technology W-LED
Panel size 34 / 86.36 cm
Effective viewing area 797.22 (H) x 333.72 (V) at a 1800 R curvature
Optimal resolution 3440 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
Contrast ratio (typical): 3000:01:00
Display colors 16.7 million colors
Color gamut (typical) NTSC 99.8% (CIE1976), sRGB 117.3% (CIE1931)
Convenience ·         Built-in Speakers: 5 W x 2

·         Power On/Off, Menu/OK, User/Down, SmartImage/Return, MultiView/Up, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity ·         Signal Input: DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, USB-C (PD 60 W) – 60 W) – USB: USB 3.0×3 (1 w/fast charging) – Input: Separate Sync, Sync on – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

 

Sustainability ·         Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury Free, WEEE

·         Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards ·         Regulatory Approvals: CE Mark, CU-EAC, RCM, CB, GS, TUV/ISO9241-307, SEMKO, MEPS
Cabinet ·         Color: Black

·         Foot: Black / Silver

·         Finish: Texture

 

Specificații tehnice: Philips 272B7QUPBEB

LCD panel type, size LCD panel type: IPS
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch / 68.5 cm
Effective viewing area 596.7 (H) x 335.7 (V)
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Contrast ratio (typical): 1000:1
Display colors 16.7 million colors
Convenience ·         Built-in Speakers: 2 W x 2

·         SmartImage, Input, PowerSensor, Menu, Power On/Off, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity ·         Signal Input: DisplayPort 1.2 x 1, HDMI 1.4 x 1 – USB: USB-C 3.1 x 1 Gen 2 (upstream), USB 3.1 x 3 (downstream, w/fast charging) Output: DisplayPort x 1 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): Headphone out
Sustainability ·         Environmental and energy: PowerSensor, EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS, WEEE

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Post-consumer recycled plastic: 85%

Compliance and standards ·         Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, UKRAINIAN, ICES-003, CCC, CECP, PSB, CEL, CB
Cabinet ·         Front bezel: Black

·         Rear cover: Black

·         Foot: Black

·         Finish:  Texture

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.