Îndrăgitul actor Mircea Diaconu revine pe marile ecrane în “Cuscrii”, cea mai nouă comedie românească, de pe 24 octombrie în cinematografele din toată țara.

Mircea Diaconu joacă rolul lui Ștefan Vrânceanu. Fost ofițer în Securitate, tată a trei fete și socru a doi gineri pe care nu îi poate suporta, Ștefan își pune toate speranțele în Ionuț, viitorul soț al Marianei. Iar pentru ca lucrurile să iasă exact așa cum își dorește, trebuie să controleze totul. Decide astfel în numele mirilor toate detaliile, rămânând să îi pună la current pe aceștia la întâlnirea cuscrilor.

[pull_quote_center]“E o plăcere pentru mine să am parte de personaje mai rele, altfel decât băieții buni, cum au fost majoritatea. Ștefan este o tipologie contemporană, un fel de afacerist al revoluției, o specie de domni care erau întâmplător la vremea aia acolo și asta a fost suficient să fie considerat un merit”, [/pull_quote_center]

spune Mircea Diaconu despre rolul din “Cuscrii”.

Despre rolul lui Mircea Diaconu, regizorul Radu Potcoavă declară:

[pull_quote_center]“Mi-am propus să fie un altfel de Mircea Diaconu, departe de băiatul bun din filmele românești ale anilor ‘80, nici măcar Ovidiu din Filantropica.”[/pull_quote_center]

[pull_quote_center]“Atunci când filmezi cu domnul Mircea Diaconu este ca și cum ai fi acasă și te simți atât de bine și confortabil încât dispar emoțiile și inhibițiile, face într-un anume fel încât te pune și pe tine să fii chiar în film, în situație”, [/pull_quote_center]

spune Marian Râlea, alături de care Mircea Diaconu a mai jucat în “Buletin de București”

Din 24 octombrie în cinematografele din toată țara, comedia “Cuscrii”, regizată de Radu Potcoavă, îi aduce pe marile ecrane pe Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate.

Ionuț și Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească și să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înțeleagă perfect: îi unește pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor ’80 și țuica. Mai ales țuica.

Pe măsură ce sticlele se golesc, neînțelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunții: fast și opulență (cu porumbei albi, Holograf și Fuego), nuntă tradițională (cu lăutari și cort), sau una tinerească? Opțiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedează.

Mai mult, cei doi cuscri își amintesc că s-au mai întâlnit odată, acum 25 de ani. Erau în tabere diferite. Acum, ca prin minune, viața i-a adus din nou față în față. Urmează Marea Confruntare.

E nevoie de o minune ca această nuntă să mai aibă loc…

“Cuscrii”, cea mai nouă comedie a toamnei intră în cinematografele din toată țara de pe 24 octombrie. Produs de Media Pro Entertainment și distribuit în România de Intercom Film, filmul poate fi vizionat în premieră în cinematografele: Grand Cinema & More Băneasa, Hollywood Multiplex, Cine Grand Titan și Botoșani, Light Cinemas, Cityplex Brasov, Cityplex Tulcea, Cityplex Constanța, Cinema Pro și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.