Ascultă acest articol


Dacă nu ai fost pe fază, iată ce s-a anunțat săptămâna aceasta legat de World of Warcraft și Overwatch:

1. Pregătirile pentru Battle for Azeroth intra pe ultima sută de metri

Înainte ca Battle for Azeroth să distrugă planeta, Magni Bronzebeard le cere eroilor să contribuie la stabilizarea situației în lumea lor aflată în pragul colapsului. Începând de azi, jucătorii din World of Warcraft pot călători în Silithus și își pot încărca cu putere armele artefact pentru a-i ajuta în misiunea lui Magni. Cei ce aleg să facă asta, vor observa că artefactul lor va deveni tot mai instabil… dar, în același timp, încărcat cu o putere nouă și stranie.

Pe măsură ce se desfășoară evenimentele care conduc către Battle for Azeroth, acum e momentul perfect ca jucătorii să îndeplinească provocările rămase din Legion pe care își mai doresc să le ducă la bun sfârșit, înainte ca următoarea expansiune să sosească. Printre acestea se numără:

  • Finalizați provocările artefactului: Misiunea de a accepta provocările artefactului deblocate de Mage Tower din Broken Shore este acum disponibilă permanent, așa că jucătorii au mai multe șanse să-și câștige prestigiosul aspect al provocărilor artefactului, înainte ca oportunitatea să dispară complet.
  • Câștigați recompensele raid-urilor din Legion: Cei care încă speră să obțină mount-ul Violet Spellwing și cele două Feats of Strength pentru înfrângerea lui Argus the Unmaker pe diferite niveluri de dificultate încă mai au timp s-o facă. Feats of Strength dispar odată cu următorul patch pre-expansiune (mai multe detalii în curând), iar oportunitatea de a obține mount-ul dispare când se lansează Battle for Azeroth pe 14 august.
  • Și altele! Schimbări ale First Aid și o ultimă șansă de a deveni una dintre elitele PvP din Legion – citiți postarea de pe site-ul World of Warcraft pentru mai multe informații.

2. Magazinul online Blizzard pentru Europa își deschide porțile

3. Overwatch patch 1.25 acum live

4. Wrecking Ball este cel mai nou erou Overwatch

Prezentare Wrecking Ball de către Jeff Kaplan:

5. Destiny 2 gratuit în acest weekend pentru PS4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.