Netflix anunță un parteneriat de lungă durată cu actorul, regizorul și producătorul Jason Bateman, care deține agenția de film Aggregate.

Lui Bateman i s-a alăturat respectatul producător american Michael Costigan (American Gangster, A Bigger Splash, Out of the Furnace, Ghost in the Shell) pentru a construi împreună o nouă viziune pentru Aggregate. Bateman și Costigan vor colabora pentru a dezvolta și produce proiecte care să atragă noile talente și care să întărească relațiile cu actorii și producătorii deja cunoscuți.

Bateman se află în strânsă legătură cu Netflix, fiind regizorul, producătorul executiv și actorul principal al serialului Ozark. Cel de-al doilea sezon va avea premiera vineri, 31 august. În 2013, Bateman l-a a jucat rolul lui Michael Bluth în premiata comedie Arrested Development, creată de Mitch Hurwitz și care a fost preluată ulterior de către Netflix. În 2004, Bateman a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie, a obținut o nominalizare la Emmy și două nominalizări la Screen Actors Guild pentru rolul său din Arrested Development. Primele opt episoade ale sezonului cu numărul cinci au fost recent lansate pe plaforma Netflix, urmând ca următoarele opt să fie lansate până la finalul acestui an.

Ted Sarandos: „Sunt foarte încântat să continuăm această colaborare cu Jason și să îl vedem excelând nu numai ca actor și regizor, ci și ca producător. Pentru Netflix, Aggregate este un furnizor extrem de important. Atât eu, cât și Cindy și Scott așteptăm cu nerăbdare să construim împreună următorul proiect alături de Aggregate. Combinația dintre Jason și Michael aduce în Aggregate o impresionantă experiență la nivel de industrie”.

Jason Bateman: „Eu și Michael suntem incredibil de norocoși că Aggregate face acum parte din familia Netflix. Am avut ocazia să experimentez cultura pozitivă pe care Ted, Cindy și Scott au creat-o, prin experiența mea de până acum cu Arrested Development și Ozark. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a contribui la crearea conținutului de înaltă calitate oferit de Netflix”.

Bateman și Aggregate sunt reprezentați de CAA, Lighthouse Management și Tom Hoberman, care au negociat termenii acestui parteneriat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.