Seria de mare succes Keeping Up with the Kardashians revine la E! cu sezonul 15 din 12 august la ora 22:00, iar familia în expansiune se confruntă cu provocări mai dificile ca niciodată. În acest sezon apar noi membri pe măsură ce Khloe și Kylie experimentează pentru prima dată maternitatea, iar Kim devine mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei mame surogat. În același timp tensiunile încep să se acumuleze între surorile mai mari pe măsură ce Kim și Khloe pun la îndoială prioritățile lui Kourtney determinând-o pe aceasta să analizeze atent loialitatea față de familie. Kim și Kourtney se hotărăsc să se implice în avocatură și merg în Washington unde vor a pleda pentru două cauze în care cred cu tărie. Kourtney se implică în cauza produselor de igienă mai sigure, în timp ce Kim are misiunea de a se întâlni cu Președintele Donald Trump pentru a obține grațierea lui Alice Marie Johnson, o femeie închisă pe viață pentru o infracțiune ce implică droguri. Telespectatorii vor vedea lupta dusă de Kim pentru drepturile lui Alice și cum toate eforturile ei duc la eliberarea acesteia.

Kendall își continuă cu succes cariera în modeling și se bucură de noile experiențe oferite de țările în care călătorește, mai ales în Franța, unde își retrăiește copilăria. Kourtney și Scott îmbrățișează ”noua normalitate”, consecință a discuțiilor avute despre co-parenting iar Kim reacționează în urma unor comentarii ale lui Kanye în timp ce el se pregătește de lansarea unui nou album.

Tot în acest sezon clanul Kardashian-Jenner-West se reunește pentru a participa la emisiunea Celebrity Family Feud pentru o cauză nobilă și îndeplinind astfel un vis a lui Kanye, acela de a concura în acest format. În ciuda tuturor diferențelor de opinie, membrii aceastei familii știu că sunt mai buni când sunt împreună.

Keeping Up with the Kardashians este produs de Ryan Seacrest Productions și Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv al companiei Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West și Khloé Kardashian sunt și ele producători executivi. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan și Amanda Weinstein sunt producători executivi pentru Bunim/Murray.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.