Tensiunea dintre Hoardă și Alianță a atins cote maxime și în acest moment întregul Azeroth este consumat de flăcările războiului. Battle for Azeroth, cea mai nouă expansiune World of Warcraft, este acum disponibilă.

Lansarea din 14 august semnalează începutul unei noi etape în războiul dintre Alianță și Hoardă, pe măsură ce jucătorii pleacă într-o misiune vitală, asigurându-se că viitorul Azeroth aparține facțiunii lor. Apărătorii Alianței sunt chemați în ținutul Kul Tiras, casa faimoasei vrăjitoare Jaina Proudmoore pentru a obține ajutorul marinei sale legendare, în timp ce campionii Hoardei trebuie să-și asigure aliați cutreierând imperiul Zandalar. Eroii se vor lupta în expedițiile lor pentru resurse critice, vor folosi elementul azerit pentru a debloca puteri noi folosind Heart of Azeroth, se vor pregăti pentru o confruntare masivă în Stromgarde și vor recruta aliați noi pentru facțiunea lor.

Battle for Azeroth este acum disponibil într-o ediție standard și una de colecție. Ediția standard include expansiunea și un boost pentru nivelul 110 la un preț recomandat de 199.90 RON, în timp ce ediția de colecție include bonusuri suplimentare, atât digitale cât și fizice, la un preț recomandat de 449.90 RON.

Ediția de colecție Battle for Azeroth conține următoarele bonusuri suplimentare:

  • Bonusuri digitale pentru jocurile Blizzard – Seabraid Stallion (Alliance), Gilded Ravasaur (Horde) și Tottle the Baby Tortollan pentru World of Warcraft; spate de carte “Azeroth Is Burning” pentru Hearthstone®; Primal Flamesaber pentru Heroes of the Storm®; embleme tip spray Hoardă și Alianță pentru StarCraft® II; diverse bonusuri pentru Overwatch®.
  • Emblemă pentru Hoardă și Alianță (stand inclus) pentru a-ți promova afilierea pentru una dintre cele două facțiuni.
  • Elegy & A Good War – carte ce conține două nuvele World of Warcraft și artwork exclusiv.
  • Coloana sonoră Battle for Azeroth (versiune digitală)

World of Warcraft: Battle for Azeroth este acum disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Blizzard Entertainment. Pentru mai multe detalii legate de Battle for Azeroth vizitați website-ul oficial al jocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.