NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru jocul the Battlefield V Open Beta. De asemenea, driverul îmbunătățește experiența de gaming pentru jocurile F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade și Switchblade.

Înainte de lansarea oficială Battlefield V din 19 octombrie, jucătorii pot încerca versiuna open beta,cu hărțile Conquest on the Rotterdam și Arctic Fjord, precum și Grand Operations on Arctic Fjord, cu modul Airborne în Ziua 1 și Modul Breakthrough în Ziua 2.Battlefield V Open Beta este disponibil începând cu 4 septembrie pentru cei care au lansat precomenzi și pentru cei care sunt Origin Access Premier, Origin Access Basic și membri EA Access. Jocul va fi disponibil ulterior din 6 septembrie pentru toți gamerii.

Battlefield V va fi unul din primele jocuri îmbunătățite prin NVIDIA RTX Ray Tracing în timp real pe noile plăci grafice GeForce RTX, aducând astfel un nou nivel de fidelitate și realism jocului.

Disponibile anterior sau în ziua lansării, driverele NVIDIA Game Ready oferă cea mai bună experiență pentru gamerii GeForce. În acest sens, inginerii NVIDIA lucrează atent la optimizarea performanței și a gameplay-ului pentru fiecare driver nou lansat. Mai mult, certificarea Microsoft WHQL acordată fiecărui driver Game Ready reprezintă o garanție suplimentară a calității.

Link-uri:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.