PlayStation Plus – jocurile gratuite pentru luna septembrie includ God of War III și Destiny 2

0
747
Ascultă acest articol

Sony Interactive Entertainment a anunțat astăzi jocurile gratuite pentru membrii PlayStation Plus în luna septembrie: God of War III și Destiny 2 pentru PlayStation 4. Abonații PlayStation Plus vor putea descărca și Another World – 20th Anniversary Edition și QUBE Directors Cut pentru PS3, precum și Foul Play și Sparkle 2 pentru PS Vita.

În luna septembrie, membrii PlayStation Plus se vor bucura și de 2 titluri bonus: Knowledge is Power, un joc din suita PlayLink, dar și un joc pentru PS VR: Here They Lie.

Jucătorii vor putea descărca Destiny 2 începând de astăzi, având astfel ocazia de a explora numeroase lumi ale sistemului solar pentru a descoperi noi arme și abilități de luptă cu scopul de a învinge Red Legion.

God of War III Remastered îl va înfățișa pe Kratos în mitologia Greciei, dezlănțuind haosul asupra zeilor care l-au trădat. God of War III va putea fi descărcat începând cu data de 4 septembrie.

Membrii PlayStation Plus se bucură de o serie de beneficii exclusive, inclusiv acces la modul multiplayer pentru jocurile de PS4, două jocuri pentru consola PlayStation 4 oferite lunar, reduceri exclusive, 10GB de stocare online pentru salvările din jocuri, dar și titluri bonus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.