Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță astăzi disponibilitatea PlayStation Classic, o consolă în miniatură ce păstrează aspectul PlayStation original. Aceasta va include 20 de jocuri originale și va fi lansată pe 3 decembrie 2018 în Europa, Japonia și America de Nord. PlayStation Classic va fi disponibil la prețul recomandat de producător de 99,99 €.

Consola PlayStation originală a apărut pentru prima dată în Japonia, în data de 3 decembrie 1994, aducând inovații precum randarea 3DCG în timp real și adoptarea CD-ROM-ului, care au avut un impact major asupra industriei de gaming începând cu 1990.

Design-ul consolei PlayStation Classic este asemănător cu design-ul PlayStation, inclusiv layout-ul butoanelor, controllerele și exteriorul, însă cu un format mai mic, fiind cu 45% mai mică în dimensiuni și cu 80% mai mică în ceea ce privește volumul față de consola originală. PlayStation Classic va include 20 de jocuri originale PlayStation , precum Final Fantasy® VII (SQUARE ENIX Co., LTD.), Jumping Flash! (SIE), R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.) și Wild Arms (SIE). PlayStation Classic este un produs perfect pentru fanii PlayStation care s-au bucurat de PlayStation original, dar și pentru noii gameri PlayStation care vor să experimenteze jocurile clasice PlayStation din anii 1990.

PlayStation Classic include un cablu HDMI pentru a se conecta la un monitor extern, un cablu USB care trebuie conectat la un USB AC Adaptorpentru alimentare. Titlurile compatibile permit utilizatorilor să se joace împreună sau împotriva prietenilor, cu cele două controllere pe care le include consola.

SIE va continua să își extindă atât portofoliul de software pentru platformele PlayStation cât și serviciile de rețea pentru a oferi experiențe de divertisment inedite posibile doar pe PlayStation.  

PlayStation®Classic

Nume produs

PlayStation®Classic

Cod produs

SCPH-1000R Series

Dată lansare

3 decembrie 2018

Preț recomandat de producător fără taxe

99,99

Include

PlayStation®Classic x 1

Controller x 2

Cablu HDMI™ x 1

Cablu USB*5 x 1

Materiale printate

Copyrights

©Sony Interactive Entertainment Inc. Toate drepturile rezervate. Design-ul și specificațiile se pot schimba fără înștiințare.

 

Specificații

Nume produs

PlayStation®Classic

Video

720p, 480p

Audio

PCM liniar

Input/output

Port HDMITM

Port USB (Micro-B)*5

Port Controllere x 2

Alimentare

DC 5V / 1.0a

Putere maximă de alimentare

5W

Dimensiuni externe

Aproximativ 149 x 33 x 105mm (5.8 x 1.3 x 4.1 in) (lungime x înălțime x lățime) (exclude controllerele)

Greutate

Consola Aproximativ 170g (6.0 oz)

Controller Aproximativ 140g (4.9 oz)

Temperatură de operare

Între 5°C și 35°C

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.