Bine ați revenit în Greendale, vrăjitoarelor. Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) se va întoarce pentru a vă face anul 2019 puțin mai magic și mult mai sexi cu nouă episoade care se vor lansa în această primăvară.

Iar pentru cei nerăbdători, un episod special de vacanță, Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale, se va lansa pe 14 decembrie.

Să vi se îndeplinească toate dorințele magice în acest sezon de sărbători și în anul nou.

Despre serial: Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recreează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Serialul amintește de producții precumRosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina, în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. Acesta produce serialul împreună cu o partedintre colaboratorii pe care i-a avut laRiverdale – Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) și Lee Toland Krieger. Serialul despre produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.