ADATA lansează SSD-urile Gammix S11 Pro și SX6000 Lite

0
1244
Ascultă acest articol


ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță lansarea a două noi produse de gaming: SSD-ul PCIe Gen3x4 M.2 2280 XPG GAMMIX S11 Pro și SSD-ul PCIe Gen3x4 M.2 2280 SX6000 Lite, continuând astfel tradiția și promisiunea de a oferi dispozitive ce sporesc performanțele în jocuri.

XPG GAMMIX S11 Pro – Viteze mari, temperature reduse

Echipate cu tehnologie 3D NAND Flash avansată, SSD-urile XPG GAMMIX S11 Pro au capacități de stocare mai mari, de la 256GB până la 1TB, asigurând în același timp o eficiență mai mare, o fiabilitate robustă și un TBW ridicat (Total Bytes Written). Folosind interfața PCIe Gen3x4 foarte rapidă și suport pentru NVMe 1.3, SLC Caching inteligent și DRAM cache buffer, noul SSD accelerează vitezele de citire/scriere până la 3500/3000 MB/s și oferă o performanță random de până la 390K/380K IOPS. Fie că vorbim de jocuri de ultimă generație, boot sau transferuri de fișiere mari, SSD-urile din gama S11 Pro le realizează rapid și eficient. Noile produse suportă, de asemenea, și tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) pentru a detecta și remedia o gamă mai largă de erori de date pentru transferuri de date mai exacte. Între timp, End-to-End Data Protection și suportul RAID Engine asigură securitatea datelor și îmbunătățesc stabilitatea transferurilor. În plus, un radiator cu un design inspirat de mașinile sport face ca SSD-urile S11 Pro să arate cool și să rămână reci. În comparație cu SSD-urile M.2 fără radiator, un SSD S11 Pro este mai rece cu până la 10° C, oferind astfel stabilitate sporită sistemului.

XPG SX6000 Lite – Este timpul să treceți la PCIe

Utilizatorii care își doresc să înlocuiască vechile SSD-uri SATA pot alege noile SSD-uri XPG SX6000 Lite PCIe Gen3x4 M.2 2280. Cu suport NVMe 1.3, echipate cu tehnologie NAND Flash 3D și cu o capacitate de stocare de până la 1TB, noile SSD-uri sunt o alegere de upgrade excelentă. Dispunând de memorii HMB (Host Buffer Buffer) și SLC Caching, acestea ajung la viteze de citire/scriere de până la 1800/1200 MB/s și oferă performanțe random de până la 220K/200K IOPS. Ca și în cazul SSD-urilor GAMMIX S11 Pro, SSD-urile SX6000 Lite utilizează tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) pentru a detecta și remedia o gamă mai largă de erori de date, oferind astfel transferuri de date mai fiabile și o durată mai lungă de viață a produsului. SSD-urile din gama SX6000 Lite sunt ideale pentru notebook-uri, desktop-uri cu dimensiuni reduse și chiar unele ultrabook-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.