Filmul interactiv Netflix pe care urmează să îl vedeți este diferit față de restul filmelor interactive Netflix… asta pentru că este și singurul.

În această aventură din anii 80 care vă poate pune probleme morale, sunteți responsabili de ceea ce urmează să se întâmple. Călătoria în care mergeți este rezultatul direct al alegerilor voastre.

Aveți decizii de luat, provocări de depășit, pericole de întâlnit și, ca de obicei în viață (și în Black Mirror), vor exista consecințe. Alegerile înțelepte pot conduce la victorie în timp că căile greșite pot conduce la dezastru – dar cine poate să spună ce este „corect” și ce este „greșit”? Și nu te neliniști, pentru că imediat ce experiența ta a ajuns la final, tu poți – și ar trebui – să te întorci și să faci o nouă alegere, să modifici calea poveștii tale și poate chiar să îi schimbi finalul.

Pentru a experimenta lumea plină de suspans a Black Mirror: Bandersnatch și a lua decizii dincolo de orice imaginație click: https://www.netflix.com/title/80988062

Pentru a vedea despre ce e vorba în această lume înainte de a urmări filmul, click aiciși aici.
Pentru a lua decizia bizară de a face orice altceva și nu interacționa cu noul film Black Mirror, ceva nemaivăzut până acum, click aici. Sau aici. Sau poate aici. Sau chiar aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.