AMC a anunțat astăzi ca va difuza în acest an, în premieră, noul serial horror supranatural, “NOS4A2”, care îi are în distribuție pe Zachary Quinto, actorul nominalizat la premiile Emmy® (Star Trek, “American Horror Story”) și pe vedeta în devenire, Ashleigh Cummings (The Goldfinch, Hounds of Love). Serialul este bazat pe romanul bestseller cu același nume al lui Joe Hill, iar primele două episoade sunt regizate de Kari Skogland (“The Handmaid’s Tale,” “Sons of Liberty”), nominalizată la Emmy®. Producția celor 10 episoade, cu durata de o oră fiecare, a avut loc în Rhode Island, SUA.

Quinto îl interpretează pe Charlie Manx, un nemuritor seducător care se hrănește din sufletele copiilor și apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Christmasland, un sat de Crăciun înghețat și ciudat din imaginația lui Manx, în care este Crăciun în fiecare zi și nefericirea este interzisă prin lege. Însă Manx își găsește întreaga lume amenințată când o tânără din New England (Cummings) descoperă că este înzestrată cu un dar periculos.

Cummings joacă rolul lui Vic McQueen, o tânără artistă din clasa muncitoare, a cărei creativitate dă naștere unei abilități supranaturale de a-l putea localiza pe Charlie Manx. Vic nu este foarte sociabilă, însă compensează prin curajul, umorul, stăruința și determinarea sa. Se străduiește să îl învingă pe Manx și să-i salveze victimele, fără să-și piardă mințile sau să devină ea însăși o victimă.

“NOS4A2” este produs de AMC Studios în asociere cu Televiziunea Tornante. Producătorii executivi ai serialului sunt: Joe Hill, Jami O’Brien (“Fear the Walking Dead”, “Hell On Wheels”), care a creat show-ul pentru televiziune și este showrunner, iar Lauren Corrao, copreședintele televiziunii Tornante . Din distribuție mai fac parte: Olafur Darri Olafsson (“Lady Dynamite”) în rolul lui Bing Partridge, Virginia Kull (“The Looming Tower”) în rolul Lindei McQueen, Ebon Moss-Bachrach (“The Punisher”) în rolul lui Chris McQueen și Jahkara Smith (aka Sailor J) în rolul lui Maggie Leigh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.