Câştigă o invitație dublă la Drunk Parents la Hollywood Multiplex

47
1497
Ascultă acest articol


Hollywood Multiplex, SĂPTĂMÂNA 4 – 7 februarie 2019: 1 invitație de două persoane la film în perioada 11 – 14 februarie.

Câștigător: Tudose Florin

Răspunsul la întrebare: 8 februarie

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

Din ce dată va avea premiera în cinematografele din România, Drunk Parents /”Și bețivi și mincinoși?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor. Este necesar să prezentați C.I.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Hollywood Multiplex și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile oricand în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și este disponibilă la filmul din concurs în perioada menționată la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall (Vitan Mall)!

Atenție ! Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al câștigătorului va ajunge numai la cinematograful unde e valabilă invitația, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe. Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

47 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.