Keeping Up with the Kardashians, revine la E! cu cel de-al 16-lea sezon

0
1426
Ascultă acest articol


Emisiunea cu cel mai mare succes de la E! Keeping Up with the Kardashians, revine cu cel de-al 16-lea sezon, din 7 aprilie de la ora 22:00. Acest sezon începe cu o expunere fără precedent a relației pasionale dintre Kim și Kanye. De la programul haotic a lui Kanye, la planurile cu privire la cel de-al patrulea copil cu ajutorul unei mame-surogat, până la implicarea lui Kim în reforma penitenciarelor, nimic nu pare să reușească să îi încetinească.

Kourtney pare că se împacă pe deplin cu noul stil de viață al familiei ei “moderne” alături de Scot, concentrându-se să fie exemple demne de urmat pentru copiii săi. Între timp, Khloé se confruntă cu maternitatea în timp ce încercă să facă față amalgamului de emoții generate de problemele din relație. În plus, Kris găzduiește o petrecere de Ziua Recunoștinței, în noua ei casă din Palm Spring, dar recunoștința nu este sentimentul care primează și situația tinde să degenereze. Kris decide să își exploreze latura artistică și este de acord să joace în videoclipul lui Ariana Grande – Thank U, Next.

Kylie este foarte implicată în creșterea micuței ei, dar găsește timp să îi organizeze nepoatei ei, Dream, o petrecere aniversară desprinsă din povești. Kendall acceptă ca întreaga familie să locuiască în casa ei în timpul unui incendiu de proporții, dar situația se complică în momentul în care una dintre surorile ei refuză să mai plece. Kim decide că Rob, care se implică total în creșterea fetiței lui, are nevoie de un sfat de la sora sa mai mare. Întreaga familie își face bagajele și pleacă în Bali, unde în atmosfera calmă și linistitoare, au parte de revelații ce le pot schimba viața. Alături de cei mai noi membrii, clanul Kardashian este mai unit ca niciodată și demonstrează că nimic nu este mai important ca familia.

Keeping Up with the Kardashians este o producție Ryan Seacrest Productions și Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv pentru Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West și Khloé Kardashian sunt, deasemenea, producători executivi. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan și Amanda Weinstein sunt producători executivi pentru Bunim/Murray.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.