Ascultă acest articol


Medicul legist (Coroner) spune povestea lui Dr. Jenny Cooper, un medic dur care investighează morțile suspecte în Toronto. Povestea cazurilor investigate se bazează pe realitate, Jenny este un legist din zilele noastre, un mediator în relația cu moartea chiar și când acest lucru îi deranjează pe cei din jur și un apărător a celor care sunt neputincioși sau se află în mare pericol. Inspirat de seria de cărți de succes a scriitorului britanic M.R. Hall, Medicul legist este un nou serial, difuzat în premieră la DIVA începând de duminică, 14 aprilie, de la 21:00.

Medicul legist este un serial de investigații criminalistice cu un personaj feminin în rolul principal care o urmărește pe Jenny Cooper – interpretată de Serinda Swan (Inhumans, Ballers) – un nou anchetator care investighează decese suspecte în Toronto.  După moartea soțului său, fostul medic de la camera de gardă încearcă să înceapă o nouă viață alături de fiul său și să treacă peste durerea și anxietatea datorate unui secret ce o macină. Elucidarea morților suspecte și a cazurilor dificile nu este deloc o sarcină ușoară, dar ea este hotărâtă să descopere adevărul indiferent de consecințe, chiar dacă asta presupune dezvăluirea unui secret întunecat din trecut.

 “Este o femeie uimitoare, complicată și plină de viață. Este o femeie a timpurilor noastre. O urmărim în rolul de mamă, de medic legist și de femeie actuală, îi urmărim viața amoroasă și lupta cu anxietatea. Exact această luptă minunată și eroică m-a determinat să îndrăgesc acest personaj” a declarat Adrienne Mitchell regizor al serialului.

 În serialul Medicul legist joacă și Roger Cross (Dark Matter, The X-Files) în rolul lui Donovan “Mac” McAvoy, un detectiv al poliției, care o are ca partener pe Jenny;  Eric Bruneau (Blue Moon) în rolul lui Liam, noul vecin al lui Jenny și Ehren Kassam (DeGrassi: Next Class) în rolul lui Ross, fiul lui Jenny în vârstă de 17 ani. Deasemenea se alătură distribuției Tamara Podemski (Rabbit Fall) în rolul lui Alison Trent, colega excentrică a lui Jenny; Alli Chung (Dark Matter, The Expanse) în rolul lui Taylor Kim – un  detectiv criminalist foarte inteligent, aflat la începutul carierei; Lovell Adams-Gray (Second Jen) în rolul doctorului Dwayne Allen, un patolog tânăr și idealist și Saad Siddiqui (Incorporated, Taken) în rolul lui Dr. Neil Sharma, un medic psihiatru foarte intuitiv.

 Medicul legist este produs de Muse Entertainment, Back Alley Films și Cineflix Studios iar Morwyn Brebner (Rookie Blue, Saving Hope) este creatorul și producătorul executiv.

 Atenție la Medicul legist! Urmărește povestea lui Jenny în rolul de văduvă, mamă și medic legist la DIVA, începând de duminică, 14 aprilie de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.