Regizorul Cristina Jacob face echipă cu Mel Churcher pentru un workshop de actorie ce se desfășoară în București, între 10-14 iunie.

Timp de cinci zile, cursanții iau lecții de actorie prin metode de lucru nonformale, improvizează și descoperă cum e să fii în fața camerei și cum să te pregătești pentru un casting, sub atenta îndrumare a acting coach-ului Mel Churcher.

Mel Churcher a lucrat cu Angelina Jolie, Daniel Craig, Keira Knightley, Milla Jovovich și cu mulți alți actori de top, ținând cont că în portofoliul ei sunt mai mult de 60 de filme și proiecte tv.

Cursul este în limba engleză, costă 800 lei, iar înscrierile se fac la adresa studio@zazufilm.com până pe data de 3 iunie, printr-un self-tape de 30 secunde în care explici de ce ai vrea să participi la workshop; în plus, trebuie să adaugi și CV-ul în mail. La cursul de actorie intensiv pot participa doar 12 persoane care au împlinit deja vârsta de 18 ani.

Cristina Jacob, organizatoarea acestui workshop și regizorul care a deborat record după record în cinematografia românească prin filmul “Oh, Ramona”, face totodată și un casting prin acest curs, de unde va alege actori pentru viitoarele ei proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.