Ascultă acest articol

Din 6 august, HISTORY® transmite, în fiecare marți, de la ora 22:00, în premieră și exclusivitate, serialul „The Butcher: Întrecerea măcelarilor”. Producția prezintă o întrecere a celor mai buni maeştri ai artei măcelăriei, 4 profesioniști care îşi aduc cuţitele ascuţite şi aptitudinile într-o competiţie inedită, cu miză care crește de la etapă la etapă. În fiecare episod al serialului, măcelarii sunt supuși unor provocări care îi motivează să își dezvăluie toate aptitudinile, strategiile și tehnicile de tăiere a cărnii.

De-a lungul istoriei, meseria de măcelar a fost considerată una de bază în lupta pentru supraviețuire. În civilizațiile timpurii, când erau des întâlnite situațiile de îmbolnăvire provocate de calitatea alimentației, măcelarii se asigurau că porționarea și pregătirea cărnii era realizată corect. Apoi, de-a lungul secolelor, măcelarii au devenit parte esențială din structura fiecărui oraș din America.

În prezent, este o mândrie să ai titlul de “Maestru Măcelar”, iar prin serialul The Butcher: Întrecerea măcelarilor, cei mai icusiți măcelari au șansa să arate cât de inedit este acest meșteșug adus la rang de artă și că merită titlul de “Maestru Măcelar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.