Hudson și Rex, este noul serial polițist, difuzat la DIVA în premieră în România, despre parteneriatul dintre detectivul Charlie Hudson (John Reardon) și Rex, un câine polițist, difuzat în fiecare marți, de la 21:00, din 3 septembrie.

Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) face echipă cu un câine de poliție, un coibănesc- german cu miros antrenat și urechi fine, care răspunde la numele de Rex (Diesel vom Burgimwald). Împreună investighează cazuri complexe de la crimă, răpiri care dezvăluie conspirații complexe, până la un jaf armat soldat cu victime care îi conduce în înaltele sfere ale societății. Cu experiența lui Charlie și instinctele lui Rex această pereche devine de neoprit.

Când serialul Hudson și Rex debutează, relația dintre Detectivul Charlie Hudson și Rex – ambii fermecători în stilul propriu – sunt deja o echipă în adevăratul sens al cuvântului chiar și când trec printr-o situație periculoasă sau analizează o scenă a crimei. Cazurile investigate sunt speciale pentru ei și aparent, poliția din St. John (oraș fictiv) nu duce lipsă de dosare complicate de crimă care trebuiesc soluționate.

Perechea este ajutată de Șeful Joe Donovan (Kevin Hanchard), liderul incontestabil al diviziei de criminalistică, criminalista Sarah Truong (Mayko Nguyen) – un ochi ager în colectarea probelor criminalistice, nici un detaliu nu îi scapă, chiar dacă prelevează amprente de pe o armă a crimei sau efectuează o autopsie și specialistul în tehnologie Jesse Mills (Justin Kelly), persoana care analizează filmări, sparge parole și găsește informații sensibile.

Experiența lui Charlie și simțurile ascuțite ale lui Rex transformă acești parteneri în perechea perfecta pentru investigarea crimelor. Urmărește-i în acțiune în fiecare marți, de la 21:00, din 3 septembrie, în premieră la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.