Profesorul T. revine la DIVA din 15 septembrie

0
887
Ascultă acest articol


Jasper Teerlinck psiholog în cadrul poliției, lector universitar și un geniu în lupta cu infractorii, revine la DIVA cu un nou sezon, premieră în România, al serialul Profesorul T. Noile episoade vor fi difuzate câte două, în fiecare duminică de la ora 20:00, din 15 septembrie.

La începutul sezonului doi Profesorul T. părăsește instituția de boli mintale în care a fost internat. În timpul absenței sale, universitatea a desemnat un nou profesor pentru a prelua catedra sa, iar acest lucru înseamnă o declarație de război pentru personaj.

Condiția pentru a putea pleca din instituție este să respecte vizita săptămânală la cabinetul de psihiatrie al atractivei Dr. Gijselbrecht. Parte din terapia lui sunt micile sarcini date de medic, precum: să srângă mâna unui străin sau să folosească transportul în comun. Chiar dacă medicul se implică foarte mult, iar ședințele de terapie sunt absolut memorabile, este clar că Profesorul T. nu se va schimba ușor.

Comisarul Flamant recunoaște eșecul din propria căsnicie și iminența divorțului, iar Inspectorul Șef Rabet se confruntă cu o nouă problemă: ginerele său, tatăl nepoatei sale, revine din India, fapt care îl determină să ceară custodia nepoatei sale.

Cât despre Annelies și Daan… Daan va rămâne paralizat de la mijloc în jos pentru tot restul vieții, fapt care devine un obstacol colosal în relația sa cu Annelies. La începutul sezonului 2, Daan reîncepe activitate la birou, dar curând află că viața în scaunul cu rotile este destul de anevoioasă și remușcările lui Annelies par să se intensifice.

Urmărește-l pe Profesorul T. și echipa sa în noul sezon, în premieră în România, din 15 septembrie, două episoade în fiecare duminică de la 20:00, la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.