Gamerii care așteaptă cu nerăbdare să joace varianta beta pe PC a jocului Call of Duty: Modern Warfare pot profita de un nou driver Game Ready dedicat. Noul driver oferă performanță și stabilitate optimizate pentru versiunea beta a jocului. Driverul include suport inclusiv pentru jocurile Gears 5Borderlands 3, The Surge 2FIFA 20 și Code Vein.

“Game Ready” pentru Call of Duty: Modern Warfare PC open beta

NVIDIA lucrează la calitatea jocurilor de la prima iterație, chiar și dacă acestea sunt încă în proces de dezvoltare. Driverele Game Ready sunt configurate pentru a livra cele mai bune performanțe, acestea fiind actualizate în timp real, de fiecare dată când apar noutăți în materie de gaming. Pe măsură ce jocurile vor evolua prin conținut, caracteristici, patch-uri si DLC-uri, la fel vor evolua și driverele NVIDIA.

Toate driverele „Game Ready” de la NVIDIA dispun de certificarea Microsoft WHQL și sunt disponibile înainte de lansare sau din ziua lansării pentru majoritatea titlurilor majore. Driverele „Game Ready” sunt configurate pentru a oferi cele mai bune performanțe și un gameplay perfect.

Primele televizoare care primesc validare pentru gaming G-SYNC Compatible: LG 4K OLED

Gamerii care vor să se joace de pe confortul canapelei pe un televizor cu ecran mare fără să experimenteze lag au la dispoziție 5 televizoare de top de la LG 4K OLED care dispun de certificarea G-SYNC Compatible. Modelele LG E9 și C9 sunt disponibile în variante de la 55 și până la 75 de inchi. Acestea vor primi în curând update-uri de firmware G-SYNC Compatible.

Noi multe monitoare adăugate pe lista G-SYNC

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC, oferind un boost de performanță pentru monitoarele Adaptive Sync. De asemenea, programul își propune educarea consumatorului, oferind informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Noul driver adaugă 6 noi monitoare pe lista G-SYNC Compatible, dintre care:

  • ACER VG252Q
  • ACER XV273 X
  • GIGABYTE AORUS FI27Q
  • GIGABYTE FI27Q-P
  • LG 27GL650
  • LG 27GL63T

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel „G-SYNC Compatible”. O listă complete a monitoarelor G-SYNC este disponibilă pe site-ul NVIDIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.