Sesiunea beta pentru Call of Duty: Modern Warfare, care a avut loc pe parcursul celor două weekend-uri a fost cea mai importantă din toată istoria francizei Call of Duty, doborând recorduri în privința numărului total de jucători, numărului de ore petrecute în joc și numărului de jucători simultani.

Pentru prima oară în istoria francizei, sesiunea beta pentru Call of Duty: Modern Warfare a inclus opțiunea de crossplay datorită căreia jucătorii de pe PlayStation 4, Xbox One și PC s-au putut bucură împreună de joc.

În plus, jucătorii de pe console au acum posibilitatea să conecteze un mouse și o tastatură pentru a juca împreună cu prietenii lor de pe PC. Sau invers, jucătorii de pe PC pot conecta un controller pentru a se juca împreună cu prietenii lor de pe console.

De asemenea, Activision a lansat un trailer nou pentru campania single-player din Call of Duty: Modern Warfare. Căpitanul Price, SAS și CIA pornesc într-o misiune aproape fără scăpare, împreună cu ULF (Urzikstani Liberation Force), pentru a securiza o serie de arme chimice furate. Povestea ne duce din Londra în Orientul Mijlociu și alte locații de pe glob, pe măsură ce echipa încearcă să oprească conflictul care se poate transformă oricând într-un război la nivel global.

Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One și PC via Battle.net din 25 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.